Üniversite yoklamasında yakalanmak

Vize der iken neyi kastettiniz.
2. dönem ara sınavı
Özür dilemekten başka ne gibi çözüm beklentisine girerek açtın konuyu diye sorarlar adama
İletişim dostum. Doğru iletişim ile çözülmeyecek sorun yok.
Hiç bir şey yapmana gerek yok, hoca blöf yapmış. Kimseyi doğrayamaz sırf sen gelmediğin halde imza attırdığın için :D Hayatına hiçbir şey yokmuş gibi devam et bir cacık olmaz
Ben de öyle düşünüyordum da millete hocayla konuşurum dedim. Gidip bir şekilde işi halletmek lazım.
Gidip özür dileyeceksiniz. Tutanak tutulursa belgede sahteciliğe giriyordu diye hatırlıyorum. Başka bir yolu da yok. Öğretim görevlisinin insafına kalmış.
Tutanak bana tutulamaz imzayı atan da belli değil.

Son düzenleme:
Gidip, hocanızla konuşup durumu kabullenin ve bir daha yapmayacağınızı, dersinize iyi çalışacağınızı belirtin. Arkadaşlarımın günahını çekmek istemem deyin, muhtemelen bu davranışınız; hocanızın hoşuna gider. Sorun etmez.

2. dönem ara sınavı

İletişim dostum. Doğru iletişim ile çözülmeyecek sorun yok.

Ben de öyle düşünüyordum da millete hocayla konuşurum dedim. Gidip bir şekilde işi halletmek lazım.

Tutanak bana tutulamaz imzayı atan da belli değil.
Üst sınıflardan birisini bulup hoca böyle bir şey yaptı de. Onlar hocayı çok iyi tanırlar. Yüksek ihtimal blöf yapıyordur. Eğer hocadan özür dilersen uzaklaştırmaya kadar gider o.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı