Üniversitede hangi bölüm seçilmeli?

Görkem34

Femtopat
Daha fazla  
Dostlar selam, bir eşit ağırlık öğrencisi olarak hukuk ile iç mimarlık ve çevre tasarımı arasında gidip geliyorum. İki mesleği de severek yapacağımdan eminim ama şöyle bir şey var ki B2 ingilizcem var, yani işimi yurt dışına taşımayı da düşünmüyor değilim, belki de orada yaşarım. Bu durumda İngilizce ile hangi bölümü birleştirirsem benim için daha faydalı olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben mesela başından beri YBS istiyordum. Sebebi ise şu; bilgisayar başına oturup yazılım, edit, tasarım gibi işlerle uğraştığımda saatler boyunca iş başında kalabiliyorsam ve bundan hala daha memnunsam bu yol benim için doğrudur. Ben de bu yolla hangi bölümü seçeceğime karar vermiştim. Saatlerce video editleyip sıfırdan 3 videomu 80-90 ve 130 bin izlenmeye çıkarmıştım. Tasarım tarafında günlerce uğraşıp müthiş işler başarmıştım ve yine aynı şekilde sıfırdan başladığım kodlama öğrenme aşamasında saatlerce PC başında kalabiliyordum.

Bu yöntemi hukuk veya iç mimarlıkta uygulamak için bir yöntem var mı bilmiyorum. Fakat şunu söylemeliyim ki bu işi zamana yay ve kendini test et. Ayrıca yurt dışı olanağı istiyorsan hukuk bu süreci zorlaştıracaktır çünkü her yerde çok farklı işliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı