Üniversitede hazırlık okumak

neolsunismim

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar, Sakarya üniversitesinde uluslararası ticaret ve finansman bölümünü okuyacağım. İsteğe bağlı hazırlık okuyacağım. Tavsiyeleriniz nedir ve ilk gün hakkında bilgi verebilir misiniz?

İlk hafta zaten ders işlenmez, git orayı tanımaya çalış. Hocanızın her dediği kitabı da almayın.

İlk hafta zaten ders işlenmez, git orayı tanımaya çalış. Hocanızın her dediği kitabı da almayın.
Hazırlıkta da çok kitap aldırırlar mı ? Bu arada çok çekingen birisiyim, pek böyle arkadaş ortamlarını sevmem. Muhtemelen biraz zorluk çekerim.
Mantıklı hocam. Bedavaya kurs. Nerede kalacaksınız?
1+0 daire tuttum, orda kalacağım.

@neolsunismim, çekingen olmayın. Hiç kimsenin güler yüzüne güvenmeyin, çok kitap aldırırlar mı onu bilemiyorum. Bölümden bölüme değişebilir.

@neolsunismim, tamamdır. Sadece dersine bak güzel kardeşim, kimsenin güler yüzüne aldanma. Kimseye yüz verme, ben bu konularda uzmanımdır. Yorumlarımdan bilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı