Maalesef ki dönem ödevi olarak herhangi bir konu belirleyip maksimum 10 minimum 5 sayfalık bir tez yazmamızı istiyorlar. Ancak ben tezin konusunu hala daha bulamadım. Konu fikri olanlar ve konuya hakim olanlar öneride bulunursa sevinirim.
Muhasebe bölümü okuyorum ancak bölümle alakalı yazabileceğim pek bir şey yok ki zaten her türlü konu olabileceğinden bahsettiler. Ama günümüze dair konular olmak zorunda sanırım.Ben tarih bölümünü bitirdim. Son sınıfta lisans tezi konusu olarak oldukça ilgimi çeken ortaçağ alanından bir konu belirleyip yazmıştım. Bunu genel olarak söylüyorum eğer ilgi duymadığınız bir konu seçerseniz tez yazmak işkence haline gelebilir. Bunun dışında okuduğun bölümü söylersen aynı bölümü okuyan ya da bitirmiş kişiler sana daha iyi öneride bulunabilir.
Bitcoin ? İyi bir araştırma konusu bence.Muhasebe bölümü okuyorum ancak bölümle alakalı yazabileceğim pek bir şey yok ki zaten her türlü konu olabileceğinden bahsettiler. Ama günümüze dair konular olmak zorunda sanırım.
Muhasebe bölümü okuyorum ancak bölümle alakalı yazabileceğim pek bir şey yok ki zaten her türlü konu olabileceğinden bahsettiler. Ama günümüze dair konular olmak zorunda sanırım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.