Üniversiteler yaza kadar uzaktan eğitim ile sürdürülecek

Sağlıkçılar için geçerli değil uzaktan eğitim.

Aynen okuldan mesaj geldi bize. Tıp fakültesi devam ediyor. Diğer bölümler kapatılıyor ancak uzaktan eğitim işi düşününce gerçekten sıkıntılı. Eğitim 1 ay civarı ertelense daha doğru olurdu. Bir sürü polisevi öğretmenevi tarzı yerler var. KYK yurtlarındaki öğrencileri geçici olarak özel yurtlara alabilirler.
 
Yüz yüzeyken anlayamadığım dersi Online eğitimde nasıl anlayacağım acaba. Adamakıllı odaklanamıyorum ki Online eğitimde. Kabak yine öğrencilerin başına patladı. Yüz yüze eğitime devam edilip depremzedelere yurtlar dışında birkaç ay içerisinde farklı barınma alanları ayarlanbilirdi diye düşünüyorum. @LAPSEKİLLİ BIG SMOKE hocam sizin düşünceleriniz nedir?
 
Gerçekten çok zor günler geçiriyoruz arkadaşlar. Halimiz ülkecek ne olur bilemiyoruz. Her yılımız bir öncesinden kötü...
 
Uzaktan tam bir geçiştirme kimseye hiç bir faydası yok bunu zaten 2020'de gördü herkes.
Hocam zaten uygulamadan çok teorik bilgi yükleyen bölümlerde değişen bir durum yok. Kaldı ki üniversitede belirli konulardan sorumlusunuz. Ama çalışma hayatında öyle değil. Üniversite sadece vizyon katar, neye nasıl çalışacağınızı size aşılar. Kaldı ki bazı profesörler işlemediği konudan bile sınavda sorabiliyor çünkü bunu kendi kendinize öğrenip öğrenmediğinizi bilmek istiyor. Üniversiteler bilgiyi öğrenmenizde bir aracı ve kontrol mekanizması. Gün gelip mezun olduğunuzda ilk işe girdiğiniz yerde asıl işi öğrenmeye başlıyorsunuz. Sürekli kendinizi geliştirmek ve gelişmeleri takip etmek zorundasınız. Uygulamanın gerekli olduğu tıp gibi bölümlerin devamlılığı sağlanmalı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı