Üniversiteye giderken YKS çalışmak mantıklı mı?

hsnumtozlp

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar sıralama 640k EA. 2. mezuna mı kalayım yoksa üniversiteye gidip YKS'ye kırık OBP ile mi gireyim?

Düşük olmasının sebebi hastanedeydim 7 aydır. Üşengeçlik ya da tembellik değil konu.

Aile evinde kalmaktan ve akrabalara maruz kalmaktan kafayı yememe ramak kaldı.

Hedef falan da kalmadı bende çok yoruldum. Yani başka şehre gitmeye okeyim de.

Arkadaşlar sıralama 640k EA. 2. mezuna mı kalayım yoksa üniversiteye gidip YKS'ye kırık OBP ile mi gireyim?

Düşük olmasının sebebi hastanedeydim 7 aydır. Üşengeçlik ya da tembellik değil konu.

Eğer tekrar hazırlanacaksan kesinlikle üniversiteye yerleşme.

Bence çift ana dal yapmayı deneyebilirsin, aile evinde 1 yıl daha durarak mental olarak kendini bitirme bence, olmadı gittiğin üniversiteyi dondurur diğerini okursun.

Gereksiz obp kıracaksın bu yılda gördük obp çok önemli ve yeni bir ortam dersler falan derken yeniden hazırlanmak çok zor olur memnun değilsen bir yıl daha bırak kendini izole et akrabalarından.

Ümiversitede hazırlanmak sanılanın aksine çok daha zor ve aile evinde yaşamaktan daha büyük bir azim gerektiriyor. OBP kırıkması hedef yüksekse çok büyük bir sorun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı