Emr00
Decapat
Kardeşim üniversiteye ayıracağın 2 seneyi kendine ayır zengin olursun. Tabii örneğin normal bir işte çalışacaksan günlük en kötü 3-4 saat disiplinli şekilde kendine ayırabileceğin vaktin olsun. Maaşlı çalışan olunca modern köleden bir farkın olmuyor he maaşın 10 olur 100 olur sistem aynı sistem. Eline mesleğini al garanti bir işin olsun ama onun haricinde kendi işini kurmaya ve ek gelirler oluşturmaya çalış. He asosyallikten kastın insan sevmemenden mi? Çekinmenden mi bilmiyorum. Lakin bende insanlardan hiç haz etmiyorum yakın çevremde dostlarım olsa da tek başımada yeterim kendinle barışık bir insansan asosyal olup, olmamanın bir önemi yok. Anlatmak istediğim kötü bir şey değil, kendini olduğun gibi sevme durumuna kalıyor biraz. Son olarak üniversite diploması her daim işine yarayacaktır, avantaj sağlayacaktır. Kafanda varsa, gitmedim diye bir gün pişman olacaksan, git. En kötü dener, bırakırsın. Eğer gitmesen dahi açıktan, uzaktan veya ikinci üniversite (açık öğretim bu da) kapsamında diplomanı almaya çalış. Zaten meslek lisesi mezunusun işi oradan daha iyi kapmışsındır. Üniversite de illa aynı bölümü okumak zorunda değilsin.