Üst koridor şampiyon önerisi

Kolayca durdurabilirsin.

Kastetiğiniz bu mu?

download.jpg
 
Al Tahm Kench'i kazan oyunu. Şuan metada ki en saçma tank çar. Ne hasarı bitiyor ne kalkanı ne e pasifinden aldığı can yenilemesi. 6 ol rakip kulene yakınsa uygula yükleri at r yi rakibi kule altı tükür. Düşük eloda yemeyen yok bu taktiği. Eğer ters pozisyonda kaldıysa at w yi kaç zaten ölmüyorsun. Herkes Sett demiş ama çar 1v1 de güçlü olsa bile late gamede çok düşen bir karakter. Özellikle adcler çok sıkıntı çıkarıyor hele yanında buffer supportları varsa daha da sıkıntı. Zaten şu Kaniçen değişmesinden sonra çar toplayamadı kendini. Hala tam buildi bulunamadı. Her bir build başka sıkıntılar çıkarıyor.
 
Karşıda çok tank varsa, kesinlikle Sett, Kırılgansa Nasus, dövüşçü ise Nasus, tanksa Nasus.

Nasus denilen aptal şampiyonu dün oynadım. Tahm Kench aldılar karşıma, içimden geçti. Dk 5-10'da 20 stack falan kastım. Sonra bota gittim, ormana falan girdim, dk 30'da 400 stack gördüm.

İstesen de trolleyemiyorsun. Sadece safe stack kassan gene de güçleniyor, ultisi Gargoyl + Warmog etkisi veriyor. Çar kendinden tank. Tank itemi almasan, sırf eğlencesine Draktarr'lı build kassan gene taşırsın. ADC'ne şöyle Vayne banlasın, sen de Teemo banla, bitti gitti. Teemo'da earlyde tilt olmaman için. Yoksa lvl 6'dan sonra imkanı yok Teemo'ya ölmenin.
 

Geri
Yukarı