Üst seviye telefon tavsiyesi

dogancanozer

Hectopat
Katılım
7 Ocak 2015
Mesajlar
20
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Telefonlarla haşır neşir biriyimdir. Fakat bazı sebeblerden dolayı note 3 telefonumu satıp galaxy s2 cihazımı kullanmaya başladım ve onunda ekranını bi kaza ile kırdım. Aileme danıştım ve fiyat sınırı olmadan istediğimi alabilceğimi söylediler. Akıllı saat alıcam daha önce gear vardı onu geçelim şimdilik benim size sorum şu beklemeli miyim ? Oppa miezu xiaomi gibi markalar giriş yapıcaklar ülkemize ben bikere note 3 te hata yaptım n9005 modelindeki yonga seti ve diğer özellikler filan n900 den daha fazlaydı. Kazık yedik resmen.

Her neyse benim istediğim telefon aslında snaodragon 810 ddr4 ramli üstün performans alabilceğim bi cihaz olmalı. Şuan xiomi note pro çok uygun ama yurt dışı malesef benim aklımdaki plan şuydu ailem para sıkıntısı yapmadı. 128 gb iphone 6 plus aldırıp daha sonra bu çinli kardeşlerimizin fiyat performansı ülkemize girince satıp bunlardan mı almak hemde tleefonsuz kalmamış olurum. Sizce ne yapmalıyım? Kafam karıştı. 3310 kullanıyorum şuan :(
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet arkadaşa katılıyorum, gerçekten iPhone 6 al, Plus değil 6. Cidden hiçbir sorun yaşamazsın, zaten mükemmel bir işletim sistemi var biliyorsun. İllaha Android alacağım diyorsan Nexus 5 veya Nexus 6. Saf android iyidir.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı