Üyelere Davranış Biçimi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Katılıyorsanız ve bu söylediklerinizi söylüyorsanız hala anlamamışsınız demektir. Son yazan kısmı bir okuyun bir daha isterseniz. "Yaptığını/yapacağını ..." diyorum ve o kişi de sonuç olarak haklı çıktığımı gösteriyor konuda. Yani önceden bildiğim şeylerde bu tür çıkışlar gayet normaldir ve sorgu tekniklerimden sadece birisidir. Bu da kişiye özeldir herkese değil. Konuda da kişi harici yazı yazanlara tavrım da yukarıda yazdığım şekildedir. Durum bu.
Bunun sosyal kurallarına aykırılığından bile bahsetmiyorum ne kadar kuralı ihlal ettiklerine dair.

Nasıl bir açıklama yapsanız da o arkadaşa yaptığınız benim düşünceme göre hiç hoş değildi. Her insan hata yapabilir bu kadar onu suçlamanız ve kendinizi bir şekilde uzaklaştırmanıza neden oldu.

Aman ne olur debelenmeyelim yardım edin. Siz olmazsanız çözemeyecegiz sorunlarımızı!
Zaten azarlayarak ego yaparak yardım edecekseniz hiç etmeyin!
187 Mesajlı birisi 27.000 mesajlı birisine yardım etmeyin diyor. Yazık diyorum sadece yazık.

Mesaj ile bilgi ölçülmez ancak bir insanın bilgisi varsa insanlara yardım eder, sorunları çözer ve mesaj yazarak bunu belli eder. Sizin mesaj sayılarınız az niye ? Bilgili değilsiniz ve insanlara yardımcı olmadığınız için az. O kastığınız azıcık mesajları da bu şekilde insanlara sataşarak kasıyorsunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı