Şenol YILDIRIM
Megapat
- Makaleler
- 2
Daha fazla
İyi geceler, yönetici kardeşlerim bu yazım size. Asıl hesabım üzerinden 2014 Ağustos'unda ''Hayal Kurmak'' adı altında 2020 yılına kadar forumdan uzaklaştırıldım. Bu cezayı aldığım sıralarda bilgisayar topluyordum ve Technopat forumundan yardım alıyordum. Sanırım yönetici kardeşimi inandıramadım o dönemde ve hayali sistem topluyorum sandı. Lakin ben sistemimi topladım 1 yıldır da kullanıyorum. Şu anki sistem özelliklerini bu foruma borçluyum. Geçmiş hesaplarımı görüyorsunuz ve yeni sistemimi orada paylaştım, tabii yeni bir hesap ile lakin o da diğer uzaklaştırma yiyen hesabımla birleştirildi ve cezam sanki onandı. Ama neden? Aldım işte sistemi. Kimseyi kandırmadım yani, kimseyi oyalamadım işte! Aldım.. Kendimi nasıl temize çıkarabilirim daha? Şimdi sormak istiyorum yönetici kardeşim. Ben gerçekten ne yaptım? Biri bana gıcık mı oldu? Yazıma, sözüme ne bileyim profil fotoğrafımı koymuştum yoksa tipime mi gıcık oldu? Anlamıyorum, gerçekten bu kadar katı şekilde uzaklaştırılmam neden? Bakın ben 1 yıl önce uzaklaştırıldım lakin hala uzaktan profilsiz bir şekilde forumu takip ediyorum, yardım alıyorum, bilgi sahibi oluyorum. Gene edeceğim. 2020 yılına kadar ''Hayal Kurmak'' diye beni forumdan uzaklaştıran kardeşim bana şu işin aslı astarını bir gösterse? Şu yüzden geri dönüşü olmayacak şekilde ceza yedin, forum niteliklerine uygun değilsin desin, eyvallah kabul edeceğim.
Son düzenleyen: Moderatör: