Üzerime silah doğrultuldu

Ayyaş olduğundan ve gecenin bu saati olduğundan nerede bahsetmiş?
Ayyaş olması için sadece alkol içmesine gerek yok. Zaten konuya direkt 2-4 ayda bir içerim diye girmesi bile konuu özetliyor. En basitiyle yasak saati dışarıda olmaması lazımdı. Yine de geçmiş olsun diyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gündüzün hayrı gecenin şerri demişler, boşuna dememişler. Akşam vakti sokaklarda dolaşmak dünyanın her ülkesinde risklidir. Hele ki pandemi döneminde sokaklar boşsa bu daha da tehlikelidir. Ailenize anlatmanız babanızı veya bir yakınınızı sinirlendirip size silah doğrultana karşı şiddet uygulamasına sebep olur ve karşınızdaki insanın silahlı olduğunu sakın unutmayın. En güvenli yol Emniyet güçlerimize ihbarda bulunup bir cana kıyılmadan önce bu kişiyi adalete teslim etmektir.

Ayyaş olması için sadece alkol içmesine gerek yok. Zaten konuya direk 2-4 ayda bir içerim diye girmesi bile konuyu özetliyor. En basitiyle yasak saati dışarıda olmaması lazımdı. Yine de geçmiş olsun diyorum.
Keşke 18 altına sigara satan bakkallara hapis veya para cezası olsa. Daha sağlıklı ve temiz bir toplum olurduk. Ne oluyorsa o yaşlarda oluyor zaten, haklısın.

Keşke 18 altına sigara satan bakkallara hapis veya para cezası olsa. Daha sağlıklı ve temiz bir toplum olurduk. Ne oluyorsa o yaşlarda oluyor zaten, haklısın.
Bakkalların çoğunda "18 yaş altına sigara satışı yasaktır" tabelası var ama nafile. Marketler zincirlerinde satılmıyor sanırım.

Stresten sonra sigara mı yaktın :D 50 yaşında geçim derdi olan biri değilsin sen :D Neyse, geçmiş olsun, öyle tehlikeli yerlerden gitme.

15 yaşında sigara içen biriyim fakat 3-4 ayda bir falan içiyorum. 1 saat önce eve bıraktığım kuzenimden döner iken yolda torbacı tarafından üzerime bir silah doğrultuldu. Hayatım gözlerimin önünden geçmeye başladı. Kalp atışım çok hızlı atmaya başladı. Öleceğimden çok emindim. Yolun sonu dedim, 1 dakika boyunca üzerime doğrulttu. Bir anda silahı indirip pantolonuna kattı. Yoluna devam etti, elim ayağım birbirine girmiş vaziyette. Sakinlemek için sigara bile yaktım. Kahve yaptım, kendi kendime ağlamaya başladım. Çıkamıyorum bu durumdan.
Benim başıma da geldi. Gündüz vakti hem de. 14 yaşındaydım o zamanlar, bundan 8 sene önce oldu. Yanımda annem de vardı. Çok kötü bir durum.

Polise şikayet et olayın nerede olduğunu da anlatarak. Belki ilgilenirler, başkasına yapamaz en azından. Büyük ihtimal gece dolaşan bir serserinin tekidir, silahı gerçek bile olmayabilir, seni korkutmak için yapmış olabilir. Genelde kurusıkı tabanca taşır öyle tipler. Geçmiş olsun bu arada. Ağlanacak derecede bir olay değil, yorma kendini.

15 yaşında sigara içen biriyim fakat 3-4 ayda bir falan içiyorum. 1 saat önce eve bıraktığım kuzenimden döner iken yolda torbacı tarafından üzerime bir silah doğrultuldu. Hayatım gözlerimin önünden geçmeye başladı. Kalp atışım çok hızlı atmaya başladı. Öleceğimden çok emindim. Yolun sonu dedim, 1 dakika boyunca üzerime doğrulttu. Bir anda silahı indirip pantolonuna kattı. Yoluna devam etti, elim ayağım birbirine girmiş vaziyette. Sakinlemek için sigara bile yaktım. Kahve yaptım, kendi kendime ağlamaya başladım. Çıkamıyorum bu durumdan.

Olaya bak. Ülke iyice texasa döndü. Şimdi gelip bana adelet çok iyi ya demeyin. Adam sokak ortasında silah çekiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı