Ufak bir CS:GO editi

Rank ne ? MGE'de prefire ile çıkıyorlar Window'a falan Mirage'de. Adamı görmeden ölüyorsun. Sıradan vuruşlar MGE için.
Nova 3.
Oldu o zaman her beğenilmeyen içeriğe ciddiye almayın yazayım, böyle bir mantık mı var?
Hocam daha yazarsam çok uzar bu. Eğlencesine yaptığım şeyi beğenip beğenmemeniz umurumda değil, sadece ciddiye almamanız gerektiğini söyledim. 2 adam vurdum diye kendimi müthiş sanmıyorum.

Şansa birkaç vuruş tutturdum. Nasıl olmuş?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kardes burada hep boyle insani aşağilarlar bir taneside eline saglik demez cunku burada herkes her şeyi herkesten iyi biliyor.

1610556966294.png

1 günde 700 izlenme mi? Forum bayağı aktif herhalde, yoksa imkanı yok bu kadar izlenmesinin. :D

Ben de öyle tahmin etmiştim :D.
Haha, güldürdüm beni dostum. Epik vuruş, adı üstünde, epik. Yani insanları hayran bırakmalı, "nasıl vurdu ya" dedirtmeli. Ama 3 tane sıradan Deagle kill'i epik vuruş oluyorsa senin adına üzüldüm cidden. Lakin ben burada sana güzel vuruş da göstersem bu mentalitede olduğundan çok bir şey farketmez.

Yanıtınızın silinmesine rağmen hala gelip burada aynı konuyu tartışıyorsunuz. Ben de aynı şeyi söylüyorum: iyi olmamışsa iyi olmuş demem. Ayrıca evet forumlarda "egoist" kasıyorum 🤣🤣

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı