Ufak hatalardan dolayı kaygı ve endişe duymak

Shimuss

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, herkese iyi geceler. Öncelikle belirtmeliyim ki son zamanlarda inanılmaz bir zorluk çekiyorum. Kendimi sürekli olarak her şeyi hatalı yapıyor gibi hissediyorum. Bu bir tür kuruntu gibi, örnek vermek gerekirse; sahip olduğum iPhone 11'i sıfırlamam gerekti. Telefonu anneme verecektim, ancak bir süre sonra geri aldım ve tekrar sıfırlayıp kullanmaya karar verdim. Uygulama izinlerini düzenlerken, telefonun bazı bildirimleri veya uygulamaları takip etmemesi gerektiğini düşündüm. Ancak daha sonra, yaptıklarımın ne kadar saçma olduğunu fark ettim. Şu an bile, bu düşünce tarzının ne kadar mantıksız olduğunu biliyorum ancak o anın içindeyken, adeta büyük bir hata yapıyormuşum gibi hissediyorum.
Bu tür düşünceler beni esir aldığında, bir döngü içinde sıkışıp kalıyorum. Bir şeyleri tekrar tekrar yapma isteği, saçma sapan hatalar yapmış gibi hissettiriyor ve bu da beni oldukça rahatsız ediyor. Mesela, Wi-Fi şifresini yanlış yazdığımda bile bunun büyük bir hata olduğunu düşünüyorum. Evet, biliyorum, bu oldukça komik ve saçma görünebilir.

Komik değil ve herkesin hayatında böyle dalgalanmalar oluyor, unutma en güzel gökkuşakları kasırgadan sonra oluşur.

Komik değil ve herkesin hayatında böyle dalgalanmalar oluyor, unutma en güzel gökkuşakları kasırgadan sonra oluşur.

Biliyorum biliyorum ama bir türlü bu durumu aşamadım dediğim gibi iki üç gündür telefona elimi bile süremiyorum sürekli bir ayrıntı takılıyor kafama.

Dediğim gibi telefonu kurarken Wi-Fi şifresini yanlış yazdıktan sonra düzeltirken içime bir his giriyor mesela o iş orada kopuyor gidiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı