Ukrayna'ya gönüllü asker olarak gidilebilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Türkiye'den Ukrayna'ya gönüllü asker olarak gidilemiyor. Ayrıca askeri tecrübeniz olması lazım.

Kardeşim güzel fikir fakat yaşın küçük olduğundan pek sanmam. Ayrıca savaşta en son çare çocuklardır.

Hocam delirdiniz mi?!? Hayır yaşınız dan dolayı almazlar. Saçmalamayın. Gönüllü asker illa olacaksanız askeri okullara kaydınızı yaptırın.

Hocam neden gidiyorsunuz direk beyaz ekran çünkü.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Senin kafada olan insanları alacaklarını sanmıyorum. Bu kafayla olmaz. Önce sen ülkene hizmet et ondan sonra başka ülkelerin dertlerine yan. Bak hükümetten sizin deyiminizle RTE'den bahsetmiyorum. Önce oynanan oyunları gör bi. Merak etme Türkiye içinde böyle planları var buraya da saldırırlar o zaman gidersin savaşa. Öyle dümdüz kafayla Ukrayna'ya almazlar. Kırsal eğitimin var mı? Strateji geliştiriyor musun? Daha önce silah kullandım ile olmuyor o işler. Kaç kere bombaya maruz kaldın kaç kere o koşullar da kaldın? Daha 14 yaşında bu gibi kafaya girdiysen vah diğer gençlerimize... (Tabi herkes için geçerli değil) ama çoğu bu kafada ve DÜMDÜZ...

Yaştan dolayı değil önceden paralı askerlik yapmış kişileri alıyorlar. Eğer paralı askerlik geçmişiniz yoksa giremezsiniz.

Almazlar.
Ama televizyonlarda sivillere silah dağıtıyorlar diye haberler çıkıyordu kara yolu ile Ukrayna'ya ulaşırsamdamı almazlar

Ben de 16 yaşındayım gitmek isterdim ancak alacaklarını sanmıyorum neyse 3.dünya savaşı çıktığı zaman büyük ihtimalle 18 yaşında veya 18 yaşını geçmiş olurum o zaman denerim şansımı.

İstersen 4000 yıl deneyimin olsun yine de gidemiyorsun. Anlar mısın artık?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı