Ultrabook önerisi

Her yere götürebileceğim hafif, ince bir Ultrabook arıyorum, kablosundaki güç kaynağı MacBook'lar da ki gibi priz kısmı kalın olmasını istiyorum çünkü zorluklar yaşatabiliyor. Ekranı 1920X1080 olmak zorunda ve tabii ki de SSD şart, bataryası uzun ömürlü olursa çok çok iyi olur. Ultrabook'ların ısınma sorunu var mı acaba oyun oynarken çok ısınır mı? Çok zorlamayacağım CS:GO, LoL ve Minecraft gibi oyunları ve dizi film açsın yeter, önerileriniz için şimdiden teşekkürler. :)

1605456476003.png

100 TL depozito ödeyip 200 TL indirimin üzerine %5 indirim kodu tanımladığınızda Ryzen 4600H modelini almamak için bir neden kalmıyor.

MateBook 13 2020 AMD modeli 1080p ekran hariç her isteğini karşılıyor. 2K ekrana sahip 🙂

Yerinde olsam MateBook 14 2020 alırdım. Neredeyse aynı fiyattalar, Ryzen 3500U yerine 4600H var. 4600H cidden muhteşem bir işlemci. Ben sırf işlemci farkı yüzünden iade etmiştim 13'ü.

Matebook D14 kullanıyorum ve çok memnunum. Huawei cidden güzel iş çıkarmış. @SideWinder undervolt gözle görülür bir etki yarattı mı fan sesi ve batarya süresinde? İnternette surf yaparken, özellikle şarjda iken biraz fazla ses oluyor. Eğer etkili ise bende yapmayı düşünüyorum da. 🙂

Fan yazılımları belki işe yarar ama ben hiç ihtiyaç duymadım diyebilirim D15 ile.

Bu arada prize bağlı kullanırken PC Manager'dan şarj ayarı yapıyor musun?
Hayır oradan herhangi bir ayar yapmadım. Şu anda bakıyorum ancak şarjla ilgili bir ayar göremedim.
@SideWinder peki D14 modeline (3500U) Uv yapılmıyor mu?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı