Umudun tükenmesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Profilime koyduğum fotoğraf seni ilgilendirmez. Ülkemi yöneten malum partiyi savunan bir mahlukatsın kelime dağarcığımın senden daha fazla olduğunu düşünüyorum.

Eki Görüntüle 1064889
Benim kullandığım kelimeyi bana hitaben kullanman her şeyi açık şekilde göstermekle beraber yılların kalıplaşmış ifadelerini gelip küçücük beyninle görsel olarak atman senin aciz halini göstermekte, daha kendini bile ifade edemeyen adam benim durumum seni ilgilendirmez demekle sıyrılmaya çalışıyor. Bu ülkede siyaset istemeyenlerin çomar olduğu, dönemin hükümetine giydirenin ilke inkılaplara bağlı olduğu imajı kimin ne olduğunu net bir şekilde göstermektedir. İğneyi kendi batır cuvaldızını biz zaten kendimize batırırız, selametle.

Elimizin altındaki teknoloji sayesinde aslında ne kadar çok mutluluk kaynaklarına uzak kalmışız yeni yeni fark ediyoruz. Önceden dar pencereden hayata bakıp eş dost dedikodusunda söylenenlerle yetiniyorduk. Sorun yaşlıların mutlu yaşadığını sandığı ülkemizde gençlerin ne istediğini anlayamamasında bitiyor.

Sağlık olduktan sonra her şey yapabilirsiniz.
Ben nasıl ki iyileşmek için sabahlara kadar yürüdüysem, siz de mutlu olmak için çalışmalısınız.

Yine anlamadın herhalde :D Adam senin üniversite okumana laf etmedi, sadece üniversite sınavının zekayı ölçmediğini söyledi.
Dostum galiba ben bir prokaryot hücre ile konuşuyorum çünkü zekası belli bir seviye üzerinde olan her türlü mahlukat bunu anlayabilir. Orada bahsettiğim şey arkadaşın ülkenin alım gücünden yakarışı değil, ekran kartı fiyatı yüzünden kendisinin de belirttiği gibi feryat figan ders çalışmayı bırakıp ağlaması. Ve bunun tıpta da çeşitli tanımları bulunuyor. O yüzden bu tarz yorumlar yapmadan önce altmetnini de düşünmeye çalış. Twitch'de boş boş gezip devlet sınav yapınca da düşük alıp ağlamaya benzemez bu işler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı