Uncharted 4'ü Nasıl Buldunuz ?

Hikaye, grafikler ve seslendirme her Uncharted oyunundaki gibi çok güzel. Ben sadece oyunda gelen saldırılar engellemek yerine yuvarlanmak zorunda olmamızı hiç sevmedim. Ayrıca diğer Uncharted oyunları 10 saat civarında oynanış sunuyordu ama Uncharted 4 14-15 saat sürüyormuş. Yani bana göre çok iyi ve tatmin edici bir oyun olmuş. Sonu biraz mariz duruyor ama neyse.

Hikaye, grafikler ve seslendirme her Uncharted oyunundaki gibi çok güzel. Ben sadece oyunda gelen saldırılar engellemek yerine yuvarlanmak zorunda olmamızı hiç sevmedim. Ayrıca diğer Uncharted oyunları 10 saat civarında oynanış sunuyordu ama Uncharted 4 14-15 saat sürüyormuş. Yani bana göre çok iyi ve tatmin edici bir oyun olmuş. Sonu biraz mariz duruyor ama neyse.
Tamda onu araştırıyordum oynanış süresi cidden o kadar az mı? Sonunu zaten eleştirilerde kimse beğenmemiş fiyatına değermi sizce?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı