Başka oyunu var.Olur. Başka oyunu yok diye biliyorum.
Collection ve 4'ün haricinde Lost Legacy var. Zaten arkadaş Collection demiş, Collectionda ilk 3 oyun mevcut. "Collection alsam sonra 4'ü bitirsem olur mu?" ee olur? Sorduğu soruya göre cevap veriyorum. Zaten seriyi beğenirse sonuncu oyununu da oynar.2, 3 ve 4'ü oyna derim.
2'yi oynaman farz değil. Ama kesinlikle 3'ü oyna muhteşem bir oyun.
Başka oyunu var.
Nathan Drake Collectionda 1, 2, 3 var.Collection'da zaten 1 2 3 yok mu? Yoksa onları ayrı ayrı satın almamız mı gerekiyor.
Nathan drake Collection'da 1, 2, 3 var.
Hayır. Nathan Drake Collection ürünün ismi. Nathan Drake Collection'ı satın alınca ilk 3 oyuna sahip olacaksınız. Sonra 4. oyunu satın almanız gerekiyor.Yani hem nathan drake hem de normal Collection'u da mı almamız gerekiyor hikayeden anlamak için şu an bende 4 var ama oynamadım.
Varmış zaten sizde 4. oyun. Nathan Drake Collection'ı alın.Hayır. Nathan Drake Collection ürünün ismi. Nathan Drake Collection'ı satın alınca ilk 3 oyuna sahip olacaksınız. Sonra 4. oyunu satın almanız gerekiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.