Undertale: Dünya'da en çok abartılan oyun!

Ne bekliyordun acaba 2D pixel oyundan yürüyormuş ikide bir düşman önünü kesiyormuş. Bu aynen CS'de şunu demek gibi yaw ben bıçakla koşuyorum adam gelip beni vuruyor silahla ya böyle oyun olmaz çok kötü yha. O oyunun belli bir tarzı var kendi tarzında çok başarılı olduğu için bu kadar ünlü oldu. Bugün o oyundaki karakterlerin çoğunu hatırlıyorsam öbür büyük ultra süper mega grafikli oyunların ana karakter harici hatırlamıyorsam burda bir başarı yatar.

Dünyanın en overrated oyunu. İki el yürüyorum sonra bir şey önümü kesiyor, bunu oyunun sonuna kadar yapmak hiç eğlenceli olmayacağı için alt f4 çekip oyunu sildim. Hikayesi de alt seviye, bir tane hayvan var konuşup duruyor, ne hikayeler gördüm ben. Oyunu abartanlar da 2-3 farklı son var "Vay canına!" kafasından. Gidip kaliteli farklı sonlar görmek istiyorsan Quantic Dream oyunlarını oyna.

Yazdıklarım birazı nesnel bu arada, ilk defa bir oyuna bu kadar sinirlendim. 5TL oyundan ne bekliyorsun ki?: Abartanlar sıkıntı sanki önümde Mona Lisa tablosu var gibi abartıyor, sanki para almışlar bu oyunu övün diye. Yabancılar tarafından en çok şişirilen oyun Zelda bu kadar abartılmıyor.

2 hafta geçmeseydi krallar gibi iademi yapardım zam ihtimali olsa da. Oyunu 2 saat oynadım.
Oyun sevene güzel.

Şimdi bana maksimum Valorant oynuyorsun derler Steam hesabım: https://steamcommunity.com/profiles/76561199188396939
Daha PS'de de bitirdiğim çok oyun var :D
Çok fazla linçlenmem umarım. Ama ben yazdıklarımın hiç bir yerinde oyuna kötü demedim, eğlenceli değil, hikayesi kötü dedim.
Yazdıklarımın hepsini okuyup yorumlarsanız sevinirim, teşekkürler.
Eki Görüntüle 1746997
Eki Görüntüle 1746998?
Undertale'de farklı bir hava var, evet oyunun atmosferi vs. size hoş gelmemiş olabilir. Mesela bende ps de 3 saat RDR2 oynamıştım illallah etmiştim o kadar sıkıcı gelmişti ki at mekaniği ( Pc de tekrar şans vericem bu arada ). Kısacası renkler ve zevkler.

Ne bekliyordun acaba 2D pixel oyundan yürüyormuş ikide bir düşman önünü kesiyormuş. Bu aynen CS'de şunu demek gibi yaw ben bıçakla koşuyorum adam gelip beni vuruyor silahla ya böyle oyun olmaz çok kötü yha. O oyunun belli bir tarzı var kendi tarzında çok başarılı olduğu için bu kadar ünlü oldu. Bugün o oyundaki karakterlerin çoğunu hatırlıyorsam öbür büyük ultra süper mega grafikli oyunların ana karakter harici hatırlamıyorsam burda bir başarı yatar.
20 saniye yürüyorum bak sonra önüme birisi geliyor oyun duruyor bir şey önüne çıktı diyor, savaş iltifat falan vardı, onlardan birini seçerek çok kolay bir şekilde geçebiliyorsun sonra 20 saniye daha yürüdükten sonra (bazen 10) tekrar önüme çıkıyor ve bu gerçekten canımı sıkıyor ve bu her zaman oluyor sonra oyunu kapattım zaten. Ayrıca dediğiniz örnek ile alakası yok. Oyuna zaten kötü demedim, çok abartılıyor dedim.

Hocam Steam'iniz fazla çeşitli değil zaten. Normal, belki de normalin altı sayılan bir oyuncusunuz. Fakat yine de fikirinize saygı duyabilirim. Benim de şahsi fiktim Undertale'nin overrated olduğu yönünde. Eskiden korsan oyunlar indirip oynarken oyunu yükleyip "bune lan" deyip silmiştim. O zamanlar yaşım küçüktü belki de ondan fakat bence de sıkan bir hikaye anlatımına, hikayeye, oynanışa sahip bir oyun. Adamı geren sanki korku oyunuymuş gibi bir atmosferide olduğu için bitirmediğim nadir oyunlardan biridir.

20 saniye yürüyorum bak sonra önüme birisi geliyor oyun duruyor bir şey önüne çıktı diyor, savaş iltifat falan vardı, onlardan birini seçerek çok kolay bir şekilde geçebiliyorsun sonra 20 saniye daha yürüdükten sonra (bazen 10) tekrar önüme çıkıyor ve bu gerçekten canımı sıkıyor ve bu her zaman oluyor sonra oyunu kapattım zaten. Ayrıca dediğiniz örnek ile alakası yok. Oyuna zaten kötü demedim, çok abartılıyor dedim.
Şunu da belirtmekte fayda var, oyun size göre olmayabilir ancak söylediğiniz eksiler o kadar da eksi değil yani hala sevme şansınızın olduğunu düşünüyorum. Size tavsiyem, ben de oyunlarda Random Encounter olayından nefret ederim. Ancak Undertale'da oynarken çoğu zaman "yeter artık yine mi!" demememin sebebi savaşırken seçeneklerden biri olan "Eylem". Savaşın asıl keyifli kısmı orada, karakterlerle konuşup veya onlara garip eylemlerde bulunarak da savaşı kazanmanız mümkün ve çok keyifli diyaloglar ortaya çıkabiliyor oynarken. Bir de öyle deneyebilirsiniz, biraz sistemi anlamamışsınız sanırım.

Dünyanın en overrated oyunu. İki el yürüyorum sonra bir şey önümü kesiyor, bunu oyunun sonuna kadar yapmak hiç eğlenceli olmayacağı için alt f4 çekip oyunu sildim. Hikayesi de alt seviye, bir tane hayvan var konuşup duruyor, ne hikayeler gördüm ben. Oyunu abartanlar da 2-3 farklı son var "Vay canına!" kafasından. Gidip kaliteli farklı sonlar görmek istiyorsan Quantic Dream oyunlarını oyna.

Yazdıklarım birazı nesnel bu arada, ilk defa bir oyuna bu kadar sinirlendim. 5TL oyundan ne bekliyorsun ki?: Abartanlar sıkıntı sanki önümde Mona Lisa tablosu var gibi abartıyor, sanki para almışlar bu oyunu övün diye. Yabancılar tarafından en çok şişirilen oyun Zelda bu kadar abartılmıyor.

2 hafta geçmeseydi krallar gibi iademi yapardım zam ihtimali olsa da. Oyunu 2 saat oynadım.
Oyun sevene güzel.

Şimdi bana maksimum Valorant oynuyorsun derler Steam hesabım: https://steamcommunity.com/profiles/76561199188396939
Daha PS'de de bitirdiğim çok oyun var :D
Çok fazla linçlenmem umarım. Ama ben yazdıklarımın hiç bir yerinde oyuna kötü demedim, eğlenceli değil, hikayesi kötü dedim.
Yazdıklarımın hepsini okuyup yorumlarsanız sevinirim, teşekkürler.
Eki Görüntüle 1746997
Eki Görüntüle 1746998?

İlk olarak şunu söylemek istiyorum; bir oyun için eğlenceli değil ve hikayesi kötü demek oyuna kötü demektir.

İkinci olarak; yazdıklarınızın hiçbiri nesnel falan değil, tamamen öznel cümleler kurmuşsunuz. Ben oyunun hikayesinin de oynanışının da şahane olduğunu düşünüyorum, abartılmayı da hak ediyor.

@Zerons @Osman Nuri23 Bu kadar sert girdiğim için kusura bakmayın ama gerçkten bu kadar övdükleri şey bu mu dedim yani :) Tek beğendiğim şey müzikleri.
Anlaşılan o ki hiçbir şey anlamamışsın...

Nasıl yani? Oyunu doğru düzgün oynayıp bitirmedin mi =D

Son düzenleme:
Sizin gibi düşünmüyorum oyunun hikayesininde karakterlerinde üst düzey olduğunu düşünüyorum bana göre oynadığım en iyi oyunlar arasında neredeyse kusursuz gibi bir şey ki mantiken öyle Undertale bir şeyi çok iyi yapmaktansa her özelliğini iyi yapıyor böylece kusursuz gibi gözüküyor bana göre Undertale son 10 yılda oynadığım en iyi oyunlardan belki de size hitap etmiyordur.

Hikaye:10/9
Karakterler:10/9
Oynayış:10/8
Bölüm dizaynı:10/7
grafikler:10/?
müzikler:10/10

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı