Önce de mavi ekranlar konusunda 2 tane konu açtım önerilenleri yaptım fakat hala mavi ekran hatalarını almaya devam ediyorum. Sorunu çözmek istiyorum. Dump dosyası aşağıda vardır.
Konulara yazıyorum ama konu ile ilgilenenler konuyu takipten çıkmış oluyorlar. Bu sebepten yeni konu açıyorum geçen hafta mesajı yazdım 21 saat geçti kimse dönüş yapmadı.
Anladım. BattlEye'ı kaldırın. Ekran kartı sürücünüzü de DDU ile kaldırıp WHQL sürümünü kurun. Ayrıca CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sfc /scannow komutunu girin.
Öncelikle herkese merhabalar. Bu rehberimde sizlere BIOS sürümü nasıl güncellenir onu anlatacağım. Umarım açıklayıcı bir şekilde anlatırım ve bilmeyen arkadaşlar bu rehberimden faydalanabilir. BIOS sürümü ve anakart markası modeli nasıl öğrenilir? Bu işlem bizim yanlış BIOS sürümü...
Anladım. BattlEye'ı kaldırın. Ekran kartı sürücünüzü de DDU ile kaldırıp WHQL sürümünü kurun. Ayrıca CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sfc /scannow komutunu girin.
WHQL bir kısaltma (Windows Hardware Quality Labs olması lazım). Bu imzalı sürücüler en güncele göre nispeten biraz daha eskidir ama özellikle AMD ekran kartlarında daha az sorun çıkardığı için önerilirler. BattlEye ise anti hile yazılımı. Oynadığınız bir oyun gerektiriyor olabilir.
WHQL bir kısaltma (Windows hardware quality labs olması lazım). Bu imzalı sürücüler en güncele göre nispeten biraz daha eskidir ama özellikle AMD ekran kartlarında daha az sorun çıkardığı için önerilirler. BattlEye ise anti hile yazılımı. Oynadığınız bir oyun gerektiriyor olabilir.
Öncelikle herkese merhabalar. Bu rehberimde sizlere BIOS sürümü nasıl güncellenir onu anlatacağım. Umarım açıklayıcı bir şekilde anlatırım ve bilmeyen arkadaşlar bu rehberimden faydalanabilir. BIOS sürümü ve anakart markası modeli nasıl öğrenilir? Bu işlem bizim yanlış BIOS sürümü...
Lasting Quality from GIGABYTE.GIGABYTE Ultra Durable™ motherboards bring together a unique blend of features and technologies that offer users the absolute ...