Çözüldü Unexpected Store exception hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ali Deniz K.

Hectopat
Yer
Ankara/Yenimahalle
Önce de mavi ekranlar konusunda 2 tane konu açtım önerilenleri yaptım fakat hala mavi ekran hatalarını almaya devam ediyorum. Sorunu çözmek istiyorum. Dump dosyası aşağıda vardır.

Çözüm
Büyük ihtimalle güç kaynağını değiştirdikten sonra sorununuz çözülecektir. Güç kayıplarının sebebi PSU başka sebebi yok.
Yeni konu açmanıza gerek yok, açtığınız en sonuncu konudan devam edin. Mavi ekran sorununuz çözülene kadar açtığınız konu geçerli.

Yeni konu açmanıza gerek yok, açtığınız en sonuncu konudan devam edin. Mavi ekran sorununuz çözülene kadar açtığınız konu geçerli.

Konulara yazıyorum ama konu ile ilgilenenler konuyu takipten çıkmış oluyorlar. Bu sebepten yeni konu açıyorum geçen hafta mesajı yazdım 21 saat geçti kimse dönüş yapmadı.

Anladım. BattlEye'ı kaldırın. Ekran kartı sürücünüzü de DDU ile kaldırıp WHQL sürümünü kurun. Ayrıca CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sfc /scannow komutunu girin.

@Bora Dere arkadaşımın dediklerine ek BIOS güncel değil. Bu linkten güncelleyin.

BIOS nasıl güncellenir bilmiyor iseniz alttaki rehberi inceleyin.

Anladım. BattlEye'ı kaldırın. Ekran kartı sürücünüzü de DDU ile kaldırıp WHQL sürümünü kurun. Ayrıca CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sfc /scannow komutunu girin.

BattlEye nedir acaba bende öyle bir şey yüklü değil. Ayrıca WHQL sürümü nedir onu da öğrenebilir miyim?

Hocam benim anakart V2 modeli ve sürümü en güncelde yani F51'de.

WHQL bir kısaltma (Windows Hardware Quality Labs olması lazım). Bu imzalı sürücüler en güncele göre nispeten biraz daha eskidir ama özellikle AMD ekran kartlarında daha az sorun çıkardığı için önerilirler. BattlEye ise anti hile yazılımı. Oynadığınız bir oyun gerektiriyor olabilir.

WHQL bir kısaltma (Windows hardware quality labs olması lazım). Bu imzalı sürücüler en güncele göre nispeten biraz daha eskidir ama özellikle AMD ekran kartlarında daha az sorun çıkardığı için önerilirler. BattlEye ise anti hile yazılımı. Oynadığınız bir oyun gerektiriyor olabilir.

WHQL'yi nasıl kuracağım bu arada ben PC'de BattlEye programını bulamadım.
@Bora Dere arkadaşımın dediklerine ek BIOS güncel değil. Bu linkten güncelleyin.

BIOS nasıl güncellenir bilmiyor iseniz alttaki rehberi inceleyin.

Hocam benim anakartım aşağıdaki linkte olan anakart.

BattleEye yazılımı online oyunlarda oluyor. Valorant ve Zula'da var mesela bu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı