Çözüldü Unexpected Store exception hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ali Deniz K.

Hectopat
Katılım
24 Mart 2020
Mesajlar
194
Yer
Ankara/Yenimahalle
Önce de mavi ekranlar konusunda 2 tane konu açtım önerilenleri yaptım fakat hala mavi ekran hatalarını almaya devam ediyorum. Sorunu çözmek istiyorum. Dump dosyası aşağıda vardır.

 
Çözüm
Büyük ihtimalle güç kaynağını değiştirdikten sonra sorununuz çözülecektir. Güç kayıplarının sebebi PSU başka sebebi yok.
Tamamdır, bu mesajımdan sonra yazın ki bildirim alabilelim. Yoksa iki mesajınız birleşiyor, bize de bildirim gelmiyor.
 
HD Tune Pro ile Quick Scan kapalı bir şekilde Error Scan yapın. Aynı zamanda sağlık testi de yapın. Trend Micro antivirüsü kaldırın. CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp chkdsk /f /r komutunu girin, sorulan soruya "Y" diye cevap verip sistemi yeniden başlatın. Ayrıca EAC'nin de sorun çıkardığı görünüyor.
 
HD Tune Pro ile quick scan kapalı bir şekilde error scan yapın. Aynı zamanda sağlık testi de yapın. Trend Micro antivirüsü kaldırın. CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp chkdsk /f /r komutunu girin, sorulan soruya "y" diye cevap verip sistemi yeniden başlatın. Ayrıca Eac'nin de sorun çıkardığı görünüyor.

HD Tune Pro ile yapmamı istediğiniz her şeyi daha öncesinde yapmıştım hiçbir sorun çıkmamıştı ve göründüğü kadarıyla bana kafayı yedirten şeyler hep anticheat veya antivirüs programları oluyor peki neden diğer insanlarda bu programlar mavi ekran verdirmeyip PC'yi korurken benimkiler mavi ekran verdiriyor.
 
Herkeste verecek diye bir şey yok. Ancak biraz araştırma yaparsanız özellikle EAC ve Vanguard yüzünden bir sürü BSoD alındığını görebilirsiniz. Verdiğim komutu girip bahsettiğim yazılımları kaldırın bakalım.

Bu arada, birkaç gün boyunca hata almazsanız bu yazılımları tekrardan kurabilirsiniz.
 
Herkeste verecek diye bir şey yok. Ancak biraz araştırma yaparsanız özellikle eac ve Vanguard yüzünden bir sürü bsod alındığını görebilirsiniz. Verdiğim komutu girip bahsettiğim yazılımları kaldırın bakalım.

Bu arada, birkaç gün boyunca hata almazsanız bu yazılımları tekrardan kurabilirsiniz.


Birkaç saat demek istediniz sanırım.
@Murat5038 @Enes3078 @Bora Dere @Recep Baltaş
Şu konuya bir el atın lütfen mavi ekranların ardı arkası gelmiyor.
 
Son düzenleme:
Bellek testi de yapar mısınız? Recep Baltaş ntkrnlmp.exe ile bellek hatalarını ilişkilendirmişti. Bir ihtimal bir şey çıkabilir.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı