Unity'de pembe shader hatasi

LinkAdam

Hectopat
Arkadaşlar selam, bugün Unity'de bir sorunla karşılaştım. Universal render pipeline olarak açtığım projede tüm default kaplamalar pembe renkte gözüküyor, yabancı kaynaklardan da araştırdım fakat çözemedim, yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba.
İlk olarak bu konumu inceleyerek, çözümü kendi projenize uyarlayın. Eğer işe yaramazsa, yeni bir proje başlatın, onda sorun var mı diye kontrol edin. Halen sorun devam ediyorsa, temiz ve en güncel kararlı unity'e geçiş yapınız.

Bunlardan önce, scene ve game görüntlerinin ekran görüntülerini atabilir misiniz?

Update: Projeyi bulut sürücülerden herhangi birine upload edip link verin, indirip hata var mı görmek istiyorum.

Son düzenleme:
Merhaba.
İlk olarak bu konumu inceleyerek, çözümü kendi projenize uyarlayın. Eğer işe yaramazsa, yeni bir proje başlatın, onda sorun var mı diye kontrol edin. Halen sorun devam ediyorsa, temiz ve en güncel kararlı unity'e geçiş yapınız.

Bunlardan önce, scene ve game görüntlerinin ekran görüntülerini atabilir misiniz?
Hocam öncelikle teşekkürler ss leri sabah atsam sorun olmaz insallah ? :) Bu arada bu sorun normal 3D de olmuyor, URP'yi seçtiğimde o default açılan yer de pembe. Dediğim gibi sabah ss leri atacağım.
varmış hocam tam belli olmasa da

Dosya Ekleri

• Screenshot_20210205-000754_Udemy.jpg
    Screenshot_20210205-000754_Udemy.jpg
    33,1 KB · Görüntüleme: 131
Projeyi bir yere yükleyip indirme bağlantısı verin, gün içerisinde indirip size geri dönüş yapacağım.
Bazı mesajlarında yazım hataları mevcut, son mesajlarını düzenle aksi takdirde ceza yersin sorunun çözülürken senin açından hiç iyi olmaz dostum.

Sorunu çözdüm, aynı hatayı alan arkadaşlar için söylüyorum urp olarak açtığınız projede sol üst kısımda edit-urp-urp upgrade kısmından tüm materyalları upgrade edip, restart atınca sorun çözülüyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı