Unity'den Unreal Engine'e geçiş için öneri

ÖMER FaRuKwj727

Hectopat
Daha fazla  
5 yıldır Unity kullanıyorum ve uzmanlaştığımı düşünüyorum, Unreal'a geçmeyi planlıyorum, sizce zorlanır mıyım veya önerdiğiniz kurs ya ya eğitim kanalı var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
5 yıldır Unity kullanıyorum ve uzmanlaştığımı düşünüyorum, Unreal'a geçmeyi planlıyorum, sizce zorlanır mıyım veya önerdiğiniz kurs ya ya eğitim kanalı var mıdır?

Unreala daha hızlı alışacağınızı düşünüyorum hocam Unreal da kodlama kısımları daha basitleştirilmiş çünkü.

Evet meraktan, değişik oyunlar yapmak istiyorum.

Size zaten çoğu şeyi hazır sunuyor hocam FPS ve three person için hatta galiba 2D içinde vardı hazır bir şekilde küçük bir alan animasyonları olan bir karakter ve silah veriyor siahta sıkabiliyor falanda bayağı kolaylaşıyor işiniz sadece üstüne koya koya gidiyorsunuz en son 25GB idi 30, 40 olmuştur herhalde.

Unreala daha hızlı alışacağınızı düşünüyorum hocam Unreal da kodlama kısımları daha basitleştirilmiş çünkü.
Blueprint ile görsel programlamadan mı bahsediyorsunuz. C++ daha ağır olabilir.

Ben de Unity kullanıyorum C++ çekindiğim için Unreal'e çok bakmadım. Bunun dışında kendi içinde görsel programlama olması, material editor olması, oyuna girmeden önce tekrar script derlemeye ihtiyaç duymadığı için daha hızlı çalışması Unreal için çok büyük avantaj.

Blueprint ile görsel programlamadan mı bahsediyorsunuz. C++ daha ağır olabilir.

Ben de Unity kullanıyorum C++ çekindiğim için Unreal'e çok bakmadım. Bunun dışında kendi içinde görsel programlama olması, material editor olması, oyuna girmeden önce tekrar script derlemeye ihtiyaç duymadığı için daha hızlı çalışması Unreal için çok büyük avantaj.

Evet hocam ondan bahsediyorum çok kolaylaştırıyor her şeyi zamanından inidirp Unreal öğrenecekim ama 25GB olduğunu görünce vazgeçmiştim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı