Unlost'un soyledigi yalan

Unlost u sevmiyorum çok samimisiz sohbeti bile yok elrean gibi olsaydı harika olurdu küçüklük anılarını falan anlatıyor oyunları da zevkli.
Türkiye'nin en iyi sistemi vardı 4 ay önce bende sistem toplama bilgim yoktu tek bildiğim ekran kartının GB'si ne kadar fazla o kadar iyi biliyorum yanlış bilgi oha oha harika falan diyordum ama dolar 6 TL iken 5000 TL'ye RX570. 8 GB RAM.
 
Arkadaslar unlost, Instagram storysinde kendisine gelen 3090 kartini paylasiyor. Ve burada soyledigi bir cumlede bu kart Türkiye'de sadece bende var diyor. Gaming X modeli. Fakat ayni model donanim arsivinde de var? Unlost neden boyle yalanlar soyluyor?

Peki benim güzel kardeşim adamın videosunda söylediği bir şeyi, sen neden bu kadar kafana takıyorsun. YouTube kanalları televizyon kanalları gibi izlenme kaygıları var, televizyonda diyor musun niye böyle yapıyorlar diye konu açıyor musun da YouTube ile ilgili konu açma gereksinimi duydun.
 
Peki benim güzel kardeşim adamın videosunda söylediği bir şeyi sen neden bu kadar kafana takıyorsun. YouTube kanalları televizyon kanalları gibi izlenme kaygıları var, televizyonda diyor musun niye böyle yapıyorlar diye konu açıyor musun da YouTube ile ilgili konu açma gereksinimi duydun.

Noldu anlost apimi çok mu seviyorsun koçum. Adam göz göre göre insanların hakkını yiyip yalan söylüyor.
 
Donanım arşivinin kutu açılımı ne kadar saçma olmuş doğruya doğru konuşmak gerekirse de donanım arşivi reklamını yaptığı ürünleri çok övüyor ama ürün bazen fos çıkıyor James Donkey SSD 1 örneği mesela.
Donanım arşivi takipçilerine ucuz şey göstereceğim onlara aldırdığım şeyleri öveceğim diğer kendini parçalıyor mesela.
Ayrıca Huawei kullandığı için androidide övmüştü iOS cihazlara sallmıştı. Şimdi ise Huawei'den Google desteği çekildi bakalım bu seferde kime sallayacak. Salla babam salla ne de olsa takipçi mutlu olsun.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu adamdan Half-Life zamanlarıyla ilgili söylediği yalanlar yüzünden soğudum zaten. Adamın internette kazandığı Half-Life maçı yok yahu. (Eski, şampiyon olduğunu iddia ettiği zamanlardan bahsediyorum.) Eskiden ben kendim internete kazandığım ellerin videolarını yükleyeceğim demişti, yüklemedi. İnternette Unlost'un eski Half-Life maçlarının hepsinde adam yok oluyor. Bu adam nasıl şampiyon olmuş?
 

Geri
Yukarı