Unreal Engine 4 ile hazırlanan jumpscare nasıl olmuş?

Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba sosyal halkı, bir proje üzerinde çalışıyorum. Unreal Engine 4 kullanıyorum ve bir jumpscare sistemi hazırladım nasıl olmuş;

Gölgeler ve çözünürlük az boyut az olması adına, kaydı mecbur Fraps ile viewportdan aldım. Çözünürlük düştü, gölgeleri kapalı unutmuşum kayıt alırken. :)

Merhaba sosyal halkı, bir proje üzerinde çalışıyorum. Unreal Engine 4 kullanıyorum ve bir jumpscare sistemi hazırladım nasıl olmuş;

Gölgeler ve çözünürlük az boyut az olması adına, kaydı mecbur Fraps ile viewportdan aldım. Çözünürlük düştü, gölgeleri kapalı unutmuşum kayıt alırken. :)

Ses korkutuyor karakter daha gerçekçi olmalı.

Şunu UE 4'le yaptım demek cidden 2023'te olmamalı bence. En azından 3D gerçekçi bir figür atayın gerçekçi korku hissedilsin.

Ses korkutuyor karakter daha gerçekçi olmalı.

Şunu UE 4'le yaptım demek cidden 2023'te olmamalı bence. En azından 3D gerçekçi bir figür atayın gerçekçi korku hissedilsin.

Demek istediğinizi tam anlayamadım hocam 3D figür derken (çok tecrübeli değilim terimlerde eksiğim olabilir)

Çok basit ve çok sinir edici bir taktik olsa da başlangıç için gayet iyi. Korku oyunu oynadığımda genelde hiç korkmayan birisi olduğumdan bu jumpscare de pek korkutmadı. Ama 40 yaşında dayılar bile bu numaralara düşüyor sık sık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı