Unreal Engine 4 ile Mimari Görselleştirme

Makaleler
25
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Mimar
Merhaba arkadaşlar. Unreal Engine 4 motoru ile oyun tasarımı veya herhangi bir tasarım ile ilgilenen uğraşan var mı ? Oyun oluşturma amaçlı yapılmış olsa da, kendi texture'larım ve ışıklandırma yeteneğim ile birleştirip piyasadaki tüm mimari görselleştirme programlarından en az 10 kat daha gerçekçi görüntüler elde edebileceğimi düşünüyorum.

Zaten şuan youtube'daki UE4 mimari görselleştirme çalışmaları bile benim elde etmek istediğim kadar daha gerçek. Şuan piyasada iş yapan tüm ofisler, freelancer çalışanlar hep işlemci ile çalışan V-Ray render motorunu kullanıyorlar. Ekran kartını bile kullanan çok az. Çünkü yeni bir program öğrenmek, uzmanlaşmak firmalar için kolay bir şey değil. Ben bu işe yatırım yapmayı planlıyorum. Eğer Unreal Engine 4 ile oyun bile yapan varsa onlar ile konuşmak isterim. Tecrübe ettikleri püf noktalar varsa onları bilmek istiyorum. Diğer herşeyi kendim öğreneceğim.

Yapmak istediğim şeylere birer örnek paylaşıyorum. Gerçekliği o kadar iyi ki, elimde 4000x4000 pikselde profesyonel dokular var, gerçekçilikte maksimum noktayı istiyorum bu piyasada.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı