slainN
Centipat
Daha fazla
Öyle bir şey ki unutmaya çalışıyorum, olmuyor. Kız gözümde çocuk gibi. Sanki hiçbir şey bilmiyor, dümdüz yaşıyor gibi. Ama gözlerinden belli sevdiği. Sanki bir şeyler engelliyor onu. Bir neden olmalı ki bana karşı çekingen. Çok şey yaşamadım aslında onla. Sadece konuşmuşluğumuz, bakışmışlığımız var. Nasıl anlatsam, kelimelere döksem bilemiyorum. Bazı zaman olacak gibi, bazı zaman hiç şans yok gibi. Sevgilisi var fakat çok uzun zamandır yanında görmedim. Geçen gördüğümde yarım saat ağlamıştım. Gerçekten ne anlatayım size bilmiyorum, çok şey var kafamda ama. Sevgilisiyle de bir mutlu, bir istemiyor gibi davranıyor. Bu konuyu açarken bile ne kafadayım bilmiyorum. Peşinden koşmalı mıyım, yoksa hayatımı bir zehir gibi yaşamalı mıyım? Onsuz olmuyor. Bazen gidip çok şey diyesim geliyor. Ama her şeyi mahvederim diye korkuyorum. Bu bildiğimiz korku değil. Değişik türden anlatamıyorum gerçekten. Ne yapmalıyım? Kariyerime odaklanamıyorum. İyi yerlere gelip ileriki zamanlarda onunla olmak istiyorum. Bu sefer de onsuz kariyerime odaklanamadığım için sıkıntı yaşıyorum.