Uplay Microsoft Visual C++ Runtime Library Hatası

Ben UPLAY de bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Çünkü çoğu kişi aynı hatayı almakta. Artık maillerime de dönmüyorlar. 2 haftaya yakındır Uplay hesabımdan birşey indiremiyorum.
Benimde maillere dönmemeye başladılar fakat sorunun internet bağlantısı ile alakalı olduğunu öğrendim. Daha önce de söylediğim gibi evdeyken farklı bilgisayarlarda da aynı problemi yaşıyordum. Okulun internetine bağlanıp oyunu indirmeye bastım ve bir hatayla karşılaşmadım. Korkum türkiyede garip garip yasaklanan sitelerden dolayı bir hata olması.
Yanlışlıkla çok önceki mesajları alıntılamışım ama yazdıklarım hala geçerli.
 
Hatayı alanlar hangi internet operatörünü kullanıyor? Ben de aynı problemi yaşıyorum da VPN açınca düzeliyor. Belki operatörle ilgili bir problem vardır, ben Türk Telekom kullanıyorum.
 
Benimki de Türk Telekom fakat onunla alakası olduğunu sanmıyorum. Uplay'ı silip tekrar yükleyince düzeldi sonuçta.
Bizim hatadan farklı bir hata sende oluşan bizim ki internetle alakalı. Ben de Türk Telekom kullanıyorum. Sizde de Uplay ana ekranda olması gereken resimler boş mu ?
 
Bizim hatadan farklı bir hata sende oluşan bizim ki internetle alakalı. Ben de Türk Telekom kullanıyorum. Sizde de Uplay ana ekranda olması gereken resimler boş mu ?
Hayır, bende ''Runtime Error'' hatası veriyo. VPN açmadan indirme yapamıyorum sadece. Başka bir sorun yok.
 
Ben Türk Telekomdan kaynaklı bir sorun olduğunu düşünüyorum.Hatta Türk Telekomda GeForce Now bile kullanamıyosunuz VPN açmadan.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı