- Makaleler
- 3
Alakası var mı bilmiyorum ama AC: Origins'de de FPS düşüklüğü yaşamaya başladım ben.
o türk site oyunu ucuza gelsin diye farklı bir ülkeden almış olabilirBende hesaba giriyorum oyunlar inmiyor sadece. Umarım en yakın zamanda sorun çözülür![]()
microsoft virtual c++ x86 indirmeyi denedinmi x86 indirmen gerekiyor inik se onar da dene biBirazdan VPN deneyip indirmeyi deneyeceğim umarım olur. Gerçekten Ubisoft içine edip bıraktı.
kanka hangi vpni kullanıyosun ?Vpn taktiğini deniyeceğim. Umarım faydası olur.
Arkadaşlar vpn kullanınca indirme başladı. Vpn kullanınca hesabı başka yer olarak algıladı bunun bi sakıncası olur mu ?
Betternet Vpn ile giriş yaptım ve sorunum çözüldü. Umarım en kısa sürede bir patch gelir ve böyle yöntemlerle ugrasmak zorunda kalmayız.kanka hangi vpni kullanıyosun ?
bende indirip deneyeyim bi teşekkürler.Betternet Vpn ile giriş yaptım ve sorunum çözüldü. Umarım en kısa sürede bir patch gelir ve böyle yöntemlerle ugrasmak zorunda kalmayız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.