cantemellx
Centipat
Benimde şuan yükleniyor. Her şey için teşekkür ederim arkadaşlar. Ama bu duruma düşürmemeleri lazım insanları. İyi geceler ve iyi oyunlar diliyorum.Rica ederim. Benim oyun şuan da yükleniyor.
Benimde şuan yükleniyor. Her şey için teşekkür ederim arkadaşlar. Ama bu duruma düşürmemeleri lazım insanları. İyi geceler ve iyi oyunlar diliyorum.Rica ederim. Benim oyun şuan da yükleniyor.
Yok herhangi bir mail gelmedi.Sizin de mailinize farklı lokasyon dan girildi diye bi mail ve Uplay authenticator dan şifre istedi mi?
Ya bence sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Oyunu indirdikten sonra vpn i kapatıp play tuşuna bassak oyun normal bir şekilde açılır değil mi ?Sizin de mailinize farklı lokasyon dan girildi diye bi mail ve Uplay authenticator dan şifre istedi mi?
Neyse en azından geçici bir çözüm bulduk gibi. Artık ubinin bu hataları düzeltmesini bekleyeceğiz.Büyük ihtimalle microsoft hatasını gene verecektir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.