Upload hızı düşüşü

Makaleler
6
Yer
Montreal, QC, Canada
Arkadaşlar merhaba 6Mbps uploadu olan bir paket kullanmaktatım ISS'im TT VDSL altyapıya ilk geçtiğim zamanlar 5.6 upload kullanabilirken şimdi 3.0'a düştü Speedtest yapınca 5.6'ya çıkıp birden 3.0'a düşüyor iki farklı modemde denedim sonuç ikisinde de aynı ama benim garibime giden şey bu da değil upload modeme 6 Mbps geldiği gözüküyor Max Rate'de 13Mbps ben niye 3 kullanıyorum kafayı yemiş durumdayım Twitch'te yayın açamıyorum.

MH ile görüştün mü?

Hayır karşımdaki adam/kadın bir şeyden anlamıyor ki MH ile asla görüşmem. Pingim var dediğimde önündeki kağıtttan bana pingin tanımını yapan bir MH servisinden ne beklenir ki?

Hemen deniyorum.

Bende türk net kullanıyorum 1 hafta önce 6 8 arası alırken şimdi 3. Galiba bir ara pandemi yüzünden uploadları yükseltmişlerdi o zaman denk gelmiş olmayasın.

iPhone XS cihazımla modemin dibinde denedim sonuç 2.7 up.
Pandemi dolayısı ile yükselmişti şimdi tekrar düşürdüler.

Ama 6 görünüyor hala paketi satın alırken 6 upload diye aldım diye hatırlıyorum.

iPhone XS cihazımla modemin dibinde denedim sonuç 2.7 up.

Bence yukarıdaki iki arkadaş haklı, pandemi yüzünden 2 katına çıkarılmıştı, sanırım yeniden eski hızlara döndü. VDSL veya fiber kullanan arkadaşlar varsa veya eski hızına döndüğünü bilen varsa buraya yazarak arkadaşın sorusunu yanıtlayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…