Upload hızı nasıl yükseltilir?

theseriousboi

Hectopat
Çok sinirle araştırdığım bir konudur. Turkcell Superonline kullanıcısıyım 15/5 + (TV+) kullanıyorum. Müşteri hizmetlerini arayıp diyorum ki upload hızımı nasıl yükselttirebilirim diyorlar ki Turbo paketlerden alın. Turbo paket alırsam aylık 600 TL'ye denk geliyor ve biraz fazla benim için. Sonra başka bir zaman yine arayıp sordum bu sefer dediler ki siz 25'lik pakete geçerseniz upload hızınız aynı oranda artar. Neden daha önceden söylemediler diye kuşkulanıp tekrar aradığımda ise "Sizin paketinizi yükseltmeniz sadece download hızınızı ve faturanızı yükseltir bir işe yaramaz." Dediler.
Arkadaşım da Superonline kullanıcısı ama 30 upload alıyor. Paket yükselterek ben de upload hızımı 10'a yakın bir değere yükseltebilir miyim?

Çok sinirle araştırdığım bir konudur. Turkcell Superonline kullanıcısıyım 15/5 + (TV+) kullanıyorum. Müşteri hizmetlerini arayıp diyorum ki upload hızımı nasıl yükselttirebilirim diyorlar ki Turbo paketlerden alın. Turbo paket alırsam aylık 600 TL'ye denk geliyor ve biraz fazla benim için. Sonra başka bir zaman yine arayıp sordum bu sefer dediler ki siz 25'lik pakete geçerseniz upload hızınız aynı oranda artar. Neden daha önceden söylemediler diye kuşkulanıp tekrar aradığımda ise "Sizin paketinizi yükseltmeniz sadece download hızınızı ve faturanızı yükseltir bir işe yaramaz." Dediler.
Arkadaşım da Superonline kullanıcısı ama 30 upload alıyor. Paket yükselterek ben de upload hızımı 10'a yakın bir değere yükseltebilir miyim?

Türkiye'de Upload değersiz bir şey olarak görülüyor. Hatta internet öyle değersiz altyapı destekleri vs. Velhasıl kelam bunlar çok kurnaz bir söylediği bir söylediğini tutmaz fiber diye düşük hızları satıp para kazanma derdindeler.Turbo paketleri de bunun örneğidir.

Superonline vadettiği hızların üstünü veriyor bazen. Şu an benim kullandığım paket 8 Mbps ama paketi aldığımdan beri 35-40 arası alıyorum. Belki arkadaşınızın hızının yüksek olması ondan kaynaklıdır.

Türkiye'de upload değersiz bir şey olarak görülüyor. Hatta internet öyle değersiz altyapı destekleri vs. velhasıl kelam bunlar çok kurnaz bir söylediği bir söylediğini tutmaz fiber diye düşük hızları satıp para kazanma derdindeler. Turbo paketleri de bunun örneğidir.

Bizim binaya VDSL altyapı geldi sizden hiçbir ek ücret almayacağız dediler. Hız 12 downloaddan 15E 0.7 uploaddan 3.5'a çıktı.

Bizim binaya VDSL altyapı geldi sizden hiçbir ek ücret almayacağız dediler. Hız 12 downloaddan 15E 0.7 uploaddan 3.5'a çıktı.
VDSL altyapının daha yeni gelmesi bile büyük bir sıkıntı mesala altyapılara önem yok TV'de 10Mbps ışık hızında diye reklam yapmak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı