UPS Kargomu Getirmiyor

eggy ladd

Hectopat
Daha fazla  
Yaklaşık 4-5 gün önce Vatan’dan aldığım kargo ellerine ulaştı. Fakat hala evime getirmediler. İnternetten şikayetleri araştırdığımda ise bulunduğun bölgede ups hakkında çok fazla şikayet olduğunu, 1 aydan fazla bekleyenlerin olduğunu gördüm. Geçen gün önümden geçen bir UPS arabasını durdurup sordum, henüz 23’ünde gelenleri dağıtıyoruz ama sizinkine de bakalım gene dediler. Adam benim kargoma bakıcam diye bütün kargoları eline alıp attırıverdi oraya buraya, sonuç olarak hem benim kargomu bulamadı hem de muhtemelen milletin eşyalarını kırdı. Umarım benim kargoma da aynı muameleyi yapmazlar, şimdi ben nasıl güveneyim bu şirkete ? (Neden ups seçtin derseniz maalesef başka kargo şirketi ile çalışmıyormuş vatan)

Pazar akşamı 11 de siparişimi verdim ve pazartesi günü ankaradan aksaraya bir günde ulaştı. Ups çok iyi burada. Artık şunu anladım ki firma önemli değil önemli olan şube. Burada da ptt aynı şeyi yapıyor.

Bana sorarsanız imkanınız var ise gidip kargoyu kendiniz teslim alın. Çünkü baya bir problem var anladığım kadarıyla. İşinizin uzamaması için söylüyorum.
Maalesef benden 20 kilometre kadar uzakta. Yoksa cidden çoktan gidip almıştım. Arabam yok, bildiğim kadarıyla oraya giden bir minibüs de yok. O kadar parçayı taşırken bir şey olmasından da korkuyorum, kendime güvenip minibüste taşımam başlarına bir şey gelir falan :D

Yaklaşık 4-5 gün önce Vatan’dan aldığım kargo ellerine ulaştı. Fakat hala evime getirmediler. İnternetten şikayetleri araştırdığımda ise bulunduğun bölgede ups hakkında çok fazla şikayet olduğunu, 1 aydan fazla bekleyenlerin olduğunu gördüm. Geçen gün önümden geçen bir UPS arabasını durdurup sordum, henüz 23’ünde gelenleri dağıtıyoruz ama sizinkine de bakalım gene dediler. Adam benim kargoma bakıcam diye bütün kargoları eline alıp attırıverdi oraya buraya, sonuç olarak hem benim kargomu bulamadı hem de muhtemelen milletin eşyalarını kırdı. Umarım benim kargoma da aynı muameleyi yapmazlar, şimdi ben nasıl güveneyim bu şirkete ? (Neden ups seçtin derseniz maalesef başka kargo şirketi ile çalışmıyormuş vatan)
Bende itopya'dan PC sipariş verdiğimde bulunduğum semtteki şubede beklettiler aradığımda henüz sırada bekliyor dağıtıma çıkmadı dediler baktım getirecekleri yok gidip kendim aldım. Eğer imkanınız varsa gidip kendinizin almanızı tavsiye ediyorum.
Maalesef benden 20 kilometre kadar uzakta. Yoksa cidden çoktan gidip almıştım. Arabam yok, bildiğim kadarıyla oraya giden bir minibüs de yok. O kadar parçayı taşırken bir şey olmasından da korkuyorum, kendime güvenip minibüste taşımam başlarına bir şey gelir falan :D
Benim alacağım yerde uzaktı kasa ve ekran kartı taşıma sırasında sıkıntı olmasın diye taksi tutup alıp gelmiştim ancak benim durumumda mesafe 5-10 km civarı bir şeydi.

Dostum git kendin al şube sorunlu ise bekleme bile geri yollarlar ya da açarlar teslim ettik derler.
Yurtiçinden ürün gelecekti 2 gün şubede kaldı bende gittim almaya ürünü mahallelere ayırdıkları yerde gördüm abi bu benim dedim senin mi dedi aldı elimden adın ne dedi Toprak dedim adam al tamam git yaptı.

20 kilometre bişeymi benim kargom uyurken geldi. 32 kilometre ötedeki merkeze götürdüler gittim aldım nabiyim osmkxldx

İmkanım olsa hemen giderim de, gitme imkanım yok maalesef. Ayrıca final haftam olduğu için zaten pek vaktim de yok, şikayetvar.com dan şikayet başlığı açıp takip numaramı yazdım, ne olacak bakalım

İmkanım olsa hemen giderim de, gitme imkanım yok maalesef. Ayrıca final haftam olduğu için zaten pek vaktim de yok, şikayetvar.com dan şikayet başlığı açıp takip numaramı yazdım, ne olacak bakalım
Tehdit edenler var, geri gönderirim getirmem atarım çöpe diye bence sil ve bekle çünkü bu kargocu şubeleri mini mafya ofisi gibi şeyler

biraz bekle bence kargo için.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı