UPS Kargomu Getirmiyor

Bu sorumsuz firmayla ben de uğraştım. Ürün sipariş ederken bana yakın şube olan Levent'e getirmelerini söyledim. Hem de kaç kere. Baktım yazıyor ki kargonuz geldi Mahmutbey'de bekleniyor diye. Adamları aradım dediler ki Mahmutbey diye gözüküyor.

1 hafta oldu, dağıtıma çıkmıştır yazısını görünce ilk başta rahatladım fakat bu rahatlama 2-3 saniye sürdü çünkü ‘marmarise’ göndermişler kargoyu. Yahu ben muğla merkezdeyim, ne alaka marmaris ? Kafayı yemek üzereyim, sinirden elim ayağım titriyor. Arıyoruz ulaşamıyoruz da, bundan böyle ne vatandan ne de ups kullanan herhangi bir yerden alışveriş yaparım.
Son durum bu, ne marmarisin ne de muğla merkezin şubesine ulaşabiliyorum. İki yere de kendim gitmem zaten imkansız bir şey, çok uzakta ve arabam yok oraya giden minibüs var mı onu da bilmiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum kafayı yemiş durumdayım
Son durum bu. Geri gönderiyorlar sanırım kartı. Ulaşamıyorum da adamlara. Bunlar adamı katil ederler
Son edit= Dün itibariyle iki kargoma da kavuştum. Farklı internet sitelerinde açtığım şikayetlerin bi faydası olmuştur belki; hatta ups in yurtdışı sayfasına twitter dan bile yazdım. Aslında dün de kavuşamayacaktım, kuryenin akşam 7 gibi mesaisi bitmiş ama şans eseri arkadaşlarım denk gelmiş arabaya, durdurup almışlar benim kargomu. Kurye de hiç sormamış bunlar nedir neyin nesidir diye, vermiş direk. Yabancı biri istese gidecek kargo :D Sonuç olarak mecbur kalmadıkça bir daha asla ups kullanmam

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    23,1 KB · Görüntüleme: 84
  • BF42EBFB-9F0E-4959-BD59-3C4BF036CA10.jpeg
    BF42EBFB-9F0E-4959-BD59-3C4BF036CA10.jpeg
    1,3 MB · Görüntüleme: 91
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı