ShunaTmpst
Femtopat
Bilgisayarınızda SD Card slotu varsa SD Card'a kurmayı deneyin? Ben ısınmayan USB görmedim şahsen.
GPU passthrough ile kullanabilirsiniz fakat ekran kartınızın sanırım iyi olması lazım ve biraz karışık galiba.@K.Makise @Sakuya Izayoi @bitwise @hvkmjij @811150 @ShunaTmpst yorumlarınız için teşekkür ederim bilmediğim sormam gerekiyor, Dual boot olayına girmeden USB kurmadan sanal bilgisayarda test etsem nasıl olur?
USB'de sanal bilgisayara göre daha çok performans alacaksam öyle yapayım ama sanal bilgisayar daha iyi olacaksa yarın sanal PC olarak kurup denemeleri yapayım. RAM ya da disk alanı olarak sorun yaşamam ama ekran kartını kullanamıyormuş sanırım. Zaten oyun filan oynamayacağız ama yine de sormak istedim, sanal PC, USB'ye göre daha mı iyi olur?
Hocam şuan usb ye kurulum yapıyorum kalıcı disk boyutunu videodaki gibi 54 gb olarak çektim 2 saat geçti hala iso yazıyor normal bir durum mu bu?Kurabilirsiniz fakat USB'nizin ömrünü muhtemelen kısaltacaktır. Fakat ana sistem olarak değil de gittiğim yerde takayım çalışsın diyorsanız (ve ethernet olacaksa, WLAN adaptörü başınızı ağrıtabilir, sürücüden dolayı aynı şekilde muhtemelen GPU da kullanamazsınız) işinizi görür. Zamanında Endeavour OS + XFCE kurmuştum, çalışıyorlar. Aşağı yukarı 12gb yer tutmuştu bende.
GPU passthrough ile kullanabilirsiniz fakat ekran kartınızın sanırım iyi olması lazım ve biraz karışık galiba.
Tails OS. Ram üzerine kurulur.Herkese merhaba,
Elimde birden fazla cihaz mevcut, eski bilgisayara Linux Mint denedim fakat önce ana bilgisayarımda USB ile denemeye devam etmek istiyorum, elimde 32 GB-64 GB flash bellekler mevcut, okuma hızlarını kontrol ettiğimde 120 MB gibi değerler gördüm.
1. USB flash bellek ile Linux kullanmak ne kadar mantıklı? Debian, Pop!_OS, salix OS test etmek istiyorum.
2. Her USB 3.0 destekli flash ile kullanmak mümkün müdür?
3. Özellikle bu iş için belirlenen bilmediğimden soruyorum ısınma ya da uzun ömürlü olarak geçen bir flash bellek türü marka ya da modeli var mı?
4. USB'deki işletim sistemi için hangi dağıtımları önerirsiniz?
Deneme yapan arkadaşlar Windows kullancısıyım en az bir laptopta sonrasında düzenli kullanıma geçeceğim, tecrübenizi paylaşırsanız sevinirim.
Hocam normal olabilir çünkü usbler çok daha yavaş çalışıyor. Kurulum ekranında ilerlemeyi görebiliyor musunuz? İlerliyorsa sorun yoktur diye düşünüyorum. Siz şu an ısoyu usbye mi indiriyorsunuz yoksa canlı ortamdan kurulum mu yapıyorsunuz? Eğer usbye iso yazdırıyorsanız anormal olabilir.Hocam şuan usb ye kurulum yapıyorum kalıcı disk boyutunu videodaki gibi 54 gb olarak çektim 2 saat geçti hala iso yazıyor normal bir durum mu bu?
Normal şartlarda format için usb hazırlarken max 10-15 dk sürüyordu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.