Utandığınız anlar

3 kere nakil oldum okullarda, sınıfa girdiğimde öğretmenin tahtaya dikip kendini tanıt demesi.
Bırak yahu, ben tanışırım sınıftakilerle. Miting yapar gibi tanıtmanın ne anlamı var?
Sen birde dersin ortasında girdiğini düşün, ben 10. sınıfta sınıf değiştirmiştim, dersteyken öğrendim dersin ortasında yeni sınıfa girdim, herkesin gözü benim üzerimde...

Ortaokul yedide şiir okuma gibi bir etkinlik yapacaklardı beni de ses tonundan dolayı aldılar. Sesimde hiç duygu yok ama 3 hafta çalıştık 3 haftanın sonunda duygu verebilmeyi başardılar hocalar. Bir şiiri de iki kişi okuyoruz bölüşerek. Neyse etkinlik gecesi 100-150 kişi falan geldi arkadaşların hepsi tek tek çıkıyor sıra bize geldi ben şiiri okurken bir düzeyi unuttum 5 saniye seyirci bana ben seyirciye bakmıştım çok utanç vericiydi sonradan hatırladım tabii dizeyi.

İlkokulda 1. tenefüsten sonra bizim sınıf diye başka bi sınıfa girmiştim okulun ilk günü. Bakıyom içerdekilere hiçbirini tanımıyorum, döndüm hocaya baktım. Hoca da başka bi hoca hiçbişi olmamış gibi çıktım sınıftan koridora oturup ağladım.

Sen birde dersin ortasında girdiğini düşün, ben 10. sınıfta sınıf değiştirmiştim, dersteyken öğrendim dersin ortasında yeni sınıfa girdim, herkesin gözü benim üzerimde...
3 kere yaşadım, iki kez tahtaya çıktım bir kez derse daldım. Sanki uzaylıya bakıyor allahsızlar, çok sinir oluyordum o bakışlara.

Gerçek arkadaş

Aga ben utandım okurken :d Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…