Utanıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar şu arkadaşı bir türlü durduramadım. @Recep Baltaş sonra bana aynısını yaptı, ben de karşılık verdim ama durmuyor.

Herkes direkt görmesin diye küçük resim.
 

Dosya Ekleri

  • forumyazisi.png
    forumyazisi.png
    620,8 KB · Görüntüleme: 92
İtiraf eden arkadaşlar var, hakaret etmiş olanlardan bazıları.

Hocam bazı arkadaşlar küfür ettiğini itiraf etti ama sayıları çok az, onun dışında açılan hesaplar o sitenin kontrolünde oluyor.
Yani o hesaplardan isterlerse Technopat'a küfür etsinler bir şey ifade etmez buradan "evet küfür ettim" demedikten sonra.

(Yanlışım varsa lütfen düzeltin)
 
İtiraf eden arkadaşlar var, hakaret etmiş olanlardan bazıları.

Hesap açmakta sıkıntı yok (yani DDoS bile atsanız bir şey olmaz) ancak söverseniz o zaman işler değişir. Yani en azından ben böyle biliyorum
 
Anladığım kadarıyla başka bir forum buradaki bazı içerikleri kopyalayarak gelir elde etmeye çalışmış. Bu durumda yapılacak olan önce uyarmak, sonra da site yöneticilerinin gerekli hukuki işlemleri başlatması ve telif bildirimi yapmasıdır. Küfür etmek, açıkça paylaşılması uygun olmayan içerik paylaşmak, hatta (yasal olarak da suç teşkil edecek biçimde) siber saldırı girişiminde bulunmak sizi haksız duruma düşürür, bu sitenin de haksız olduğu izlenimini bırakabilir. Lütfen sakin olun, akıllıca haraket edin.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı