Utopia nedir?

Nintendo oyunları için rom indirirken reklamlı linkleri aşmaya çalışırken dün 150 defa gördüğüm site, az önce linke tıklayınca fark ettim browser olduğunu. Türkçe yazılar olduğunu bile fark etmemiştim :D. Ama böyle reklam veren siteden hayır çıkar mı bilemedim. Belki de iyidir falan haklarını yemeyelim sadece bende iyi bir izlenim bırakmadı.
 
Nintendo oyunları için ROM indirirken reklamlı linkleri aşmaya çalışırken dün 150 defa gördüğüm site, az önce linke tıklayınca fark ettim browser olduğunu. Türkçe yazılar olduğunu bile fark etmemiştim :D. Ama böyle reklam veren siteden hayır çıkar mı bilemedim. Belki de iyidir falan haklarını yemeyelim sadece bende iyi bir izlenim bırakmadı.

Bende PSP ROM indirmek için addfly da reklamı geç deyince gelen reklam sitelerinde gördüm aynı şekil.
 
Bir aralar tarayıcıyı açtığımda bu reklam ile karşılaşıyordum direk sitesine atıyordu ama bilmiyorum bunun yerine Brave'den Tor Browser kullanmanı öneririm kaç yıldır kullanıyorum kolay şık ve Google'dan daha hızlı ve daha az RAM kullanıyor. Ve kendinize özel reklam engelleyicisi var. 4 yıldır kullanıyorum. Bu güne kadar 10-15 reklam görmüşümdür.
 

Geri
Yukarı