Uyarı Sebebim Normal Mi?

@dogant
1- Madem aynı kişi tarafından açılmış neden konuyu sildiniz başta o zaman?
2- İlk ve son raporlamamı hatırlıyorum, sizin dediğinize göre 2. raporumu görebilir miyim? Hatta mümkünse bütün rapor detaylarımı gösterin arkadaşlarda görsün nasıl raporladığımı.
3- Emin olmak için ilk başta diğer konu sahibiyle iletişime geçtim. Ondan sonra konuyu raporladım. Konuda diğer konu sahibi muhabbeti dönünce arkadaş hemen kilitlettirmek istedi konuyu, 6. sayfadan itibaren okuyabilirsin.
4- Aynı konuyu 1'den fazla kez raporlamanın ceza olduğu hangi Technopat kuralında yazılıyor?

@dogant
1- Madem aynı kişi tarafından açılmış neden konuyu sildiniz başta o zaman?
2- İlk ve son raporlamamı hatırlıyorum, sizin dediğinize göre 2. raporumu görebilir miyim? Hatta mümkünse bütün rapor detaylarımı gösterin arkadaşlarda görsün nasıl raporladığımı.
3- Emin olmak için ilk başta diğer konu sahibiyle iletişime geçtim. Ondan sonra konuyu raporladım. Konuda diğer konu sahibi muhabbeti dönünce arkadaş hemen kilitlettirmek istedi konuyu, 6. sayfadan itibaren okuyabilirsin.
4- Aynı konuyu 1'den fazla kez raporlamanın ceza olduğu hangi Technopat kuralında yazılıyor?
Konuyu ben silmedim, neden silindi ve neden geri geldiğini de açıkcası bilmiyorum, o yüzden konuya vakıf bir yetkili cevap verirse daha iyi olur bunun için.

Raporları atmam doğru olmaz ama 3 defa raporladığınız bilgisi kesin. Kontrol amaçlı tekrar baktım.

Kopyala yapıştır şeklinde atayım:

1.
donanımhaber'den çalıntı konu ve bu internet benim diyor.

2.
Durum Değiştirildi: Açık
Konu silinip neden geri geliyor? https://i.hizliresim.com/0OXdz4.jpg

3.
Durum Değiştirildi: Açık
bu konu defalarca raporlanmasına rağmen neden silinip geri geliyor? dh'deki konu sahibi bile buraya geldi belirtti durumu

@dogant Çok teşekkür ederim raporlar için, sağolun. Cezayı veren arkadaş cevap verirse sevinirim.
Rica ederim, rapor sistemi uyarısını ben verdim 3 defa değerlendirilmiş çünkü konu.

Onun dışında dediğim gibi konunun neden silinip geri geldiğini ben de bilmiyorum.

Konuyu ben silmedim, neden silindi ve neden geri geldiğini de açıkcası bilmiyorum...
Kopyala yapıştır içeriği düzenledim ve hatayla konuyu sildim. Normalde sadece düzenlenmesi gerekiyordu ve o yüzden konu tekrar geri döndü. :)

@dogant Aksiyon alınmamış ve tekrar raporladım bu normal bir şey değil mi? Art arda raporlamamışım (sadece 8 ve 9 temmuz arası, o da konu silinip geri geldiği için). En son 3. raporumda konu kilitlenmiş onda da ceza yedim zaten.
@Tim
Ekran Alıntısı.JPG

Bu ne oluyor peki?

@dogant Aksiyon alınmamış ve tekrar raporladım bu normal bir şey değil mi? Art arda raporlamamışım (sadece 8 ve 9 Temmuz arası, o da konu silinip geri geldiği için). En son 3. raporumda konu kilitlenmiş onda da ceza yedim zaten.
@Tim Eki Görüntüle 621924

Bu ne oluyor peki?
Silinmemesi gerektiği halde gerekeni yapıp üstüne de hatayla silmiştim. Kopyala yapıştır konular tamamen kaldırılmıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı