Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
@Espeyato Bende uydunet kullanıyorum. Tarife değişikliğini online değil de telefon üzerinden gerçekleştirmiştim. Gayet hızlı gerçekleşti aynı gün içerisinde yeni tarifeye geçiş yaptım. İnternetten nasıl değiştireceğini bilemiyorum fakat tavsiyem telefon üzerinden hallet.
@Sylvestre dostum ben şuan docsis 2.0 modem kullanıyorum ve 10 mbps hızım var ve bunu 25' e çıkarmak için aradım ama kadın bana 25 geçmek için docsis 3.0 lazım dedi ve modem de satmaya çalıştı. Ben internette forum sitelerinde okuduğuma göre docsis 2.0 modemler 18 mbps'e kadar görebiliyor. Bu da bana yeter yani modeme babam para vermez zaten önemsemiyor böyle şeyleri ben de 25 olsun ama 2.0 olsun diye internetten belki hallederim diye sormuştum. Kadına ısrarcı olsam geçirir mi acaba ?
@Espeyato Dostum şöyle söyleyeyim yaşadığın durumun bizzat aynısını ben yaşadım yaklaşık 1.5 ay önce. Telefonla arayıp durumu bildirdik. 25 Mbps hızı olan tarifeye geçmek istediğimizi dile getirdik. Ertesi gün hemen gelip ücretsiz olarak değişim yaptılar, yeni modemi taktılar yarım saat içinde de yeni tarifeyi kullanmaya başladık. Telefonda durumu açıkla biraz ısrarcı ol, yine dolambaçlı cevaplar verdikleri takdirde ''peki teşekkürler ben başka kaynaktan internet hizmeti alacağım'' ya da ''o halde uyduneti kullanmaya devam etmek istemiyorum'' gibi cevap ver zaten anında dediğini yaparlar.