Ben de bir süredir sabaha karşı yatıyorum. Daha önce en geç 2 de yatardım. 10 gibi kalkardım. Açıkçası öğlen kalkmak benim için berbat bir şey. Kolay kolay ayılamıyorsun. Zaten sağlıklı bir uyku olmadığını doktorlar da söylüyor.
Ancak düzenli işe giden ve sabah kalkan insanların da bu uyku düzenine pek alıştıklarını sanmıyorum
Madem vücudumuz için en iyi uyku şekli buysa neden insanlar alışmakta zorlanıyor? yada acaba çok mu bozdukları için alışılamıyor?
Muhtemelen çalışan insanlar da işten gelince kendilerine daha fazla zaman ayırmak istiyorlar. Bu da daha geç yatmalarına sebep olduğu için erken kalkınca uyku yeterince alınmadığı için sıkıntı oluyor.
Daha önce bitkisel Plasiflora kullanmıştım. Ama sanki sizin uykunuzu getiriyor ama uyutmuyor gibi
Erken de yatsam geçte yatsam genelde 8 saati tamamlamadan tam uykumu almışım gibi olmuyor.
Bir arkadaşın dediği gibi mecburiyet olmadan zor. Bir de gün içinde yoğun çalışanların gece uykularının daha erken geldiğini düşünüyorum.
Ailecek 8 9 da yatanlar nasıl yatıyor valla helal olsun. Belki köyde yaşasam ancak o saatlerde yatarım
Uyku düzensizliği büyük bir sorun. Bunun için uyku merkezleri var diye biliyorum. Uykunuzu analiz ediyorlar vs.