Uyku düzenimi nasıl düzeltebilirim?

• Konuyu başlatan sial
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 1.205

sial

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Merhaba sayın dostlarım. Son 2 haftadır COVID-19 sebebiyle karantinadaydım. Bu karantina sürecinde bilgisayarla oynamaktan uyku düzenim alt üst olmuştu. Geceleri uyumuyor, geceleri geçtim sabahları bile uyumuyordum. Biraz karışık anlatmış olabilirim şöyle izah edeyim; gece 12'den öğlen 2-3'e kadar uyumuyordum. Akşam üstü 4-5 gibi uykum geliyordu, uyuyordum. Akşam 11-12 gibi de kalkıyordum fakat bünyem buna alıştı ve her gün bu şekilde devam ediyorum. Her gün baş ağrısı, mide ağrısı çekiyorum. Çok zor bir alışkanlık. Nasıl düzeltebilirim bunu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba sayın dostlarım. Son 2 haftadır COVID-19 sebebiyle karantinadaydım. Bu karantina sürecinde bilgisayarla oynamaktan uyku düzenim alt üst olmuştu. Geceleri uyumuyor, geceleri geçtim sabahları bile uyumuyordum. Biraz karışık anlatmış olabilirim şöyle izah edeyim; gece 12'den öğlen 2-3'e kadar uyumuyordum. Akşam üstü 4-5 gibi uykum geliyordu, uyuyordum. Akşam 11-12 gibi de kalkıyordum fakat bünyem buna alıştı ve her gün bu şekilde devam ediyorum. Her gün baş ağrısı, mide ağrısı çekiyorum. Çok zor bir alışkanlık. Nasıl düzeltebilirim bunu?

Ailenle vakit geçir dışarı çık derdim ama karantinadasın :( 4-5 gibi uykum geliyor demişsin... Kendini uyutma saat 9 olduğunda yatarsan bir umut daha iyi gelecektir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı