Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Düzen felan kalmadı. Bugün erken yatıcam diyorum 2'de yatağa girsem bile gözümde gram uyku yok, telefon oynarken 4-5'i buluyorum öğlen 11-12 gibi uyanıyorum.
Bana günde 3-4 saatlik uyku yetiyor, uykum geldiğinde ya da uyuyabilecek bir boşluk olduğunda 2 saatlik 2 uyku ya da tek seferde 3-4 saatlik uyku ile günü geçirebiliyorum. Belirli bir düzenim yok. Bazen kız arkadaşımın online ders verdiği saatlerde uyuyorum, bazen onunla aynı zamanlarda uyuyup 3-4 saatte kalkıyorum bazen de o gün uyumayıp sonraki bir boşlukta biraz kestiriyorum. 7-8 saatlik uyku yılda toplasan 2-3 defa oluyor en fazla, uyumayı sevmiyorum.
Düzelmişti, bozuldu yine . Gece 3 sabah 9... 8:59 da fil bağırsa uyanmam, 9:00 da gözlerim fal taşı gibi açılıyor, uykum olsa da uyuyamıyorum. Telefon falan hemen kendine çekiyor.