Uyku felci nasıl bir şey?

Hank J Wimbleton

Hectopat
Katılım
15 Eylül 2021
Mesajlar
2.996
Çözümler
6
Aklima takildi. Internette nefes alamiyorsunuz bir yaratik gelip kulaginiza fisildiyor hareket edemiyorsunuz demisler. Müslüman'im ama bu karabasan dedikleri şey bana saçma geldi. Bilimsel aciklamasi mantikli. Dedigim gibi bazisi boyle abartmis. Bazilari ise sadece hareket edemiyorsunuz hareket edemediginizin farkina varinca da geciyor demisler. Yani yaratik falan bahsetmemisler. Yasayan var mi? Hangisi dogru?
 
Ben 2 günde 3 kez yaşadım. Aniden uyanıyorsun ama felç olmuşsun, hareket edemediğin için kendi bedenini çok zorlayıp sıkıyorsun, cok daralmış gibi hissediyorsun. Ben üstüme gelen karanlık bişey görmedim, genelde duvara dönük uyuduğum için olabilir. Sebebi uykusuzluk
 
Ben 2 günde 3 kez yaşadım. Aniden uyanıyorsun ama felç olmuşsun hareket edemediğin için kendi bedenini çok zorlayıp sıkıyorsun cok daralmış gibi hissediyorsun. Ben üstüme gelen karanlık bişey görmedim, genelde duvara dönük uyuduğum için olabilir. Sebebi uykusuzluk
Korkunç bir seymi hocam? Cok merak ettim. Kucukken buna benzer bir sey olmustu gozlerimi acamamistim bir sure. Simdi aklima cok takildi bu uyku felci bugun olur gibi hissediyorum.
 
Defalarca uyku felci yaşamış biri olarak anlatmaya çalışayım. Karabasan adlı yaratık gerçek olabilir bilmiyorum fakat benim yaşadığım durumda herhangi bir yaratık vs gelmedi. Uyku felcinde vücudun uykuda, bilincin açık nefes alıyorsun sadece kıpırdamıyorsun ve bağıramıyorsun. 10-15 saniye kadar sürüyor en fazla zaten. Ben vücudumda bir ağırlık hissetmedim zaten bedenimi komple hissetmiyordum. Farklı versiyonlarını yaşayanlar lütfen yazsın. Ekleyeyim gözleri açmakta mümkün olmuyor.
 
Defalarca uyku felci yaşamış biri olarak anlatmaya çalışayım. Karabasan adlı yaratık gerçek olabilir bilmiyorum fakat benim yaşadığım durumda herhangi bir yaratık vs gelmedi. Uyku felcinde vücudun uykuda, bilincin açık nefes alıyorsun sadece kıpırdamıyorsun ve bağıramıyorsun. 10-15 saniye kadar sürüyor en fazla zaten. Ben vücudumda bir ağırlık hissetmedim zaten bedenimi komple hissetmiyordum. Farklı versiyonlarını yaşayanlar lütfen yazsın.
Hocam korkulacak bir sey mi?
 
Ben bir kere yatılıya gittiğimde yaşamıştım yüz üstü uyandığım için yaratık falan görmedim zaten baya ışık alan bir odada uyumuştum.
Uyandığımda hareket edemiyordum, "noluyo lan!" dedim içimden sonra teyzeee diye bağırmaya çalıştım bağıramadım sonra 2-3 saniye sonra geçti.
Ben öyle karabasan falan şeylere inanmıyorum yaşamadan inanmam zaten.
 

Geri
Yukarı