hakkıyiyenhakkı
Picopat
Zamanında bu kişise böyle sorun yaşamıştı çözdümü bilmiyorum Uyanınca hareket edemiyorum
Ben bu uyku felcini ilk defa 2021 Kasım ayında yaşadım. Bir süre olmadı bu olay, geçti diye düşündüm. Fakat son 1 ay boyunca haftada en az 5-6 kez oluyor. Bazı günler uykumu kaçırıyor, okula uyumadan gidiyorum. Bazen o kadar korkuyorum ki kendime geldiğimde kalp atışlarımı rahatlıkla duyabiliyorum. Gerçekten son 1 ayda hayatımı zindana çevirdi derslerle aram açıldı uykusuzluktan. Çoğu kişi uyku düzeninden dolayı diyebilir fakat döngüye girdi. Ben erken yatsam da gece 3'te, 4'te uyanıyorum ve yine yaşıyorum olayı. Sonra ise tekrar uyuyamıyorum, gün içinde uyuyorum yine aynı şey tekrarlanıyor. Ne kadar çabalasam da düzeltemedim. O kadar zor durumdayım ki oturup hüngür hüngür ağlayasım geliyor. Bu arada psikiyatriye gideceğim sadece gitmeden önce belki doğal yollarla çözerim diye umuyorum.
Ben de tam tersi oluyor? Sırt üstü yatınca olmuyor.Sırt üstü yatma, bu kadar basit. Sırt üstü haricindeki pozisyonlarda uyku felcine girmezsin.
Eki Görüntüle 1341282
Eki Görüntüle 1341285
Ben bu uyku felcini ilk defa 2021 Kasım ayında yaşadım. Bir süre olmadı bu olay, geçti diye düşündüm. Fakat son 1 ay boyunca haftada en az 5-6 kez oluyor. Bazı günler uykumu kaçırıyor, okula uyumadan gidiyorum. Bazen o kadar korkuyorum ki kendime geldiğimde kalp atışlarımı rahatlıkla duyabiliyorum. Gerçekten son 1 ayda hayatımı zindana çevirdi derslerle aram açıldı uykusuzluktan. Çoğu kişi uyku düzeninden dolayı diyebilir fakat döngüye girdi. Ben erken yatsam da gece 3'te, 4'te uyanıyorum ve yine yaşıyorum olayı. Sonra ise tekrar uyuyamıyorum, gün içinde uyuyorum yine aynı şey tekrarlanıyor. Ne kadar çabalasam da düzeltemedim. O kadar zor durumdayım ki oturup hüngür hüngür ağlayasım geliyor. Bu arada psikiyatriye gideceğim sadece gitmeden önce belki doğal yollarla çözerim diye umuyorum.
Technopat'ta konu açmak yerine doktora git.
Burası daha güvenilir hocamTechnopat'ta konu açmak yerine doktora git.
Nasıl oluyor?Lucid dream dene knk çok iyi oluyor.
Yaşadıklarımın çoğunda sırt üstü yatmıyordum.Sırt üstü yatma, bu kadar basit. Sırt üstü haricindeki pozisyonlarda uyku felcine girmezsin.
Büyülere inanmıyorum. Büyük ihtimalle kafanıza çok takmışsınızdır. Sizinki daha zormuş hocam geçmiş olsun.@Kisuke Ben de de aynıları oluyor. 30 yaşındayım. İlaç olarak Abizol ve dulox ilaçları kullanıyorum. Önceden yoktu bu olaylar. 3 Sene önce başladı. İlaç kullanma nedenim bir kızı takıntılı sevmiştim diyim. O kız bana büyümü yaptı acaba diyorum. Yada İlaçlardan yapıyor.
İçinden 1-2-3 e kadar say. Bu sürede gücünü topla birden diğer tarafına dön.
Bazende hiç olmuyor. Oluncada 1 haftada 5-6 kere. Günde 3 kere olduğuda oldu.
Şükret haline 3 kere olursa günde huzurun bozulur dayanamazsın. Bende kulağıma ismimi bile söylüyor. "Ad-Soyad Uyan Uyansana LAN diyor." Ben takmıyorum onu sinirleniyor. Sanki kafamı sağa-sola oynatmaya çalışıyor. O anda kızıyorum.1-2-3 diyorum diğer tarafa dönünce uyanıyorum. Kamera ya kaydettiğimde hiç bir hareket etmiyorum.
Sadece hızlı dönme hareketim var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.