Aztech07
Decapat
Saat şu an 3:20. Her gece her gece gerçekten sıkmaya başladı. İlk zamanlarda çok korkardım sesler duyardım lakin herkesin uydurduğu gibi bir şey görmezdim yüksek ihtimal o çok daha yüksek bir kulvarda, o kadar şiddetli geçirmiyorum Max ses duymuşumdur. Çok sık olmaya başladı her gece bilemedin 2 gece de 1. alıştımda artık bir şey de ifade etmiyor. Bazen içimden "yine mi başladı bizim mesai?"
"Aga hadi be hızlı geçte uyuyayım" vs. artık sıradanlaştı yani. Uyku felcinden çıkmanın 2 kolay yöntemi var;
1.Aklına komik bir şey getirip gülüceksin.
2.bir anda bütün kaslarını kalkmak için zorlayıp aniden derin bir nefes ile kafanı boşaltmak ve 1 2 saniye beklemek.
Ama yöntemlerde bir yere kadar. Yani bilemiyorum ben bununla uğraşmak istemiyorum artık. Var mı? Bir tedavisi veya yapılabilecek bir şey?
"Aga hadi be hızlı geçte uyuyayım" vs. artık sıradanlaştı yani. Uyku felcinden çıkmanın 2 kolay yöntemi var;
1.Aklına komik bir şey getirip gülüceksin.
2.bir anda bütün kaslarını kalkmak için zorlayıp aniden derin bir nefes ile kafanı boşaltmak ve 1 2 saniye beklemek.
Ama yöntemlerde bir yere kadar. Yani bilemiyorum ben bununla uğraşmak istemiyorum artık. Var mı? Bir tedavisi veya yapılabilecek bir şey?
Son düzenleyen: Moderatör: