Arkadaşlar önceden çok yaptığım bir eylemdi ancak şu an akşam 8 de bile kalksam sabah 7'de enerjim kalmıyor ve okulum 9'da başlıyor.
Benim bugün okula uyamadan gitmem lazım hem uyku düzenimi düzeltmem için.
Uykumu nasıl götürtürüm eskiden çok yapıyordum. Şu an vücut uykusuz kalıyor neden olduğunu anlamadım. Stresden vb büyük ihtimal.
Kısaca nasıl uykuyu götürürüm.
Arkadaşlar önceden çok yaptığım bir eylemdi ancak şu an akşam 8 de bile kalksam sabah 7'de enerjim kalmıyor ve okulum 9'da başlıyor.
Benim bugün okula uyamadan gitmem lazım hem uyku düzenimi düzeltmem için.
Uykumu nasıl götürtürüm eskiden çok yapıyordum. Şu an vücut uykusuz kalıyor neden olduğunu anlamadım. Stresden vb büyük ihtimal.
Kısaca nasıl uykuyu götürürüm.
Okula gittim geldim sıkıntı yok.
Arkadaşlarla eğlenirken iyi ama sınav veya ders olunca direk uyku çöküyor.
Bro kahve bende uyku yapıyor ve kafein bağımlılık yapan bir madde o yüzden tavsiye etmem, ayrıca haftada toplam 36 saat uyuyorum mesai sistemi sağolsun ve haftanın bitti gün yani gece mesaisinden (22:30/06:30) çıktığım gün, günüm çöp olmasın diye hiç uyumuyorum( yani toplam 34 saat uyanık kalıyorum) ve bunun için hiç kahve kullanmam gerekmedi@nospanti Öyle beğenmedim atıp kaçmak yok. Ne oldu, kuyruk acın nedir? Kahve en iyi çözümdür demişim, yalan mı? Kafein denen madde enerjik kalmamızı sağlıyor. Kahvede de bol bulunur, özellikle filtre kahvede. Kendinizi meşgul edin dememin nesi yanlış? Bir yere dalarsanız demişim. Siz 1 gün uykusuz kalıp, bir yere dalınca uyumuyor musunuz? Nedir arkadaşım bu beğenmedim sevdanız?
Kafein yoksunluğu 4-5 günde geçer, ciddi maddelerle kıyaslanmamalı.Bro kahve bende uyku yapıyor ve kafein bağımlılık yapan bir madde o yüzden tavsiye etmem, ayrıca haftada toplam 36 saat uyuyorum mesai sistemi sağolsun ve haftanın bitti gün yani gece mesaisinden (22:30/06:30) çıktığım gün, günüm çöp olmasın diye hiç uyumuyorum( yani toplam 34 saat uyanık kalıyorum) ve bunun için hiç kahve kullanmam gerekmedi
Bro kahve bende uyku yapıyor ve kafein bağımlılık yapan bir madde o yüzden tavsiye etmem, ayrıca haftada toplam 36 saat uyuyorum mesai sistemi sağ olsun ve haftanın bitti gün yani gece mesaisinden (22:30/06:30) çıktığım gün, günüm çöp olmasın diye hiç uyumuyorum( yani toplam 34 saat uyanık kalıyorum) ve bunun için hiç kahve kullanmam gerekmedi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.