Uykuya nasıl dalınır?

Uyumam lazım ama uyuyamıyorum. Nasıl uykuya dalabilirim?

Eski eşim kaygı bozukluğu yüzünden olfrex 5mg atıyordu arada bir uyuyordu çok sık atmıyordu. Kafası çok dolu olduğu zaman uyuyamiyordu bazen 1 hafta. Çok sık atmamak kaydı ile alabilirsin. Reçetesiz veriyor eczane.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyumam lazım ama uyuyamıyorum. Nasıl uykuya dalabilirim?

Uyumadan önce dijital ekranlardan uzak durun panellerden gelen mavi ışık uykusuzluk yaratıyor onun harici süt vs içebilir olabildiğince karanlık ve sessiz bir odada uyuyabilirsiniz harici olarak yatak ve yastık rahatlığıda önem taşıyor bunlara rağmen uyuyamıyorsanız muhtemelen uyku bozukluğunuz vardır ilaç kullanabilirsiniz doktora danışıp.
 
Gün içinde yatarsanız tabii uyuyamazsınız. Hiçbir inşat işçisinin böyle bir sorunu oldunu gördün mü? Kendinizi yorcak işler edin. Ne bileyim spor falan. İstemeden uykun gelecektir zaten.
Gün içerisinde yattığını nerden biliyorsunuz? Veya ağır bir işte çalışmadığını? İnsanların uyuyamama sebepleri sadece bunlar mı?
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı